söndag 18 januari 2015

Det är politikerna som förgiftar vår värld.

Barn- och äldreminister Åsa Regnér "debatterar" tiggeriförbudet, och situationen för för romern. När masstiggeriet förbjuds i Finland, Norge, Danmark och länderna runt oss, samlas hela gänget här hos die Dumme Schweden. 

Men var inte oroliga kompisar, vår nya DÖ-minister har örnkoll, vi ska bara "samarbeta bilateralt" om detta "långsiktiga problem" med "kunskapsöverföring", "expertutbyte",  och "EUmedel", dvs "strukturfonder", Rumänien ökar sina "medel" från EU upp till 80 %, vilket är glädjande och positivt. För där trollar de fram pengarna, som ingen sen vet var de hamnar. 

Om politikerna bara höll truten. Så skulle dom ju åtminstone bara se dumma ut.

Agenda 16.25 in i programmet.

7 kommentarer:

  1. Som jag sagt många gånger tidigare.
    Döp för allt i världen inte era flickebarn till Åsa för med
    det namnet följer svåra mentala problem.
    Åsna Domej,Åsna linderborg och Åsna Romsn OSV.

    SvaraRadera
  2. Me! Vilka sammanträffande! Föräldrar borde varnas.

    SvaraRadera
  3. Carina:
    Dina två sista meningar ovan,bör för all framtid bli klassiska !

    SvaraRadera
  4. Det värsta med politiska skämt är att de ofta blir valda.

    SvaraRadera
  5. The whole aim of practical politics is to keep the populace alarmed (and hence clamorous to be led to safety) by menacing it with an endless series of hobgoblins, all of them imaginary.

    SvaraRadera
  6. Jag måste naturligtvis, som vanligt, hålla med dig. Bifogar en liten länk som bevisar att du har helt rätt. En politiker som verkligen kan roa sin publik!
    https://www.youtube.com/watch?v=SqXrDu_C77w

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och fikonspråket dom slänger i ansiktet på de korkade jornalisterna, som bara är en täckmantel för " jag kan ingenting", " jag vet ingenting" och jag "kommer inte att åstadkomma nånting', men det skiter jag i för jag bullshittar alla och hånflinar hela vägen till banken.

      Radera