tisdag 23 december 2014

Tänk att denna förvridna tanke är accepterad av ca 80 procent av svenskarna.

- Idag svälter 20.000 barn ihjäl på jorden. Sverige verkar bara ha ett ansvar för alla vuxna män på flykt med 100.000kr i fickan?

5 kommentarer:

  1. Eftersom jag aldrig,eller endast i undantagsfall tittar på svensk STATS-TV,vet jag inte om ni får en inblick i hur det står till för miljoner barn i fattiga länder,som inte har råd att betala flyktingsmugglare en resa till Sverige.
    Därför skänker jag mina julgåva i form av penningar till en tysk ideell
    hjälporganisation som går under namnet " Ett hjärta för barn".
    Denna hjälp erhåller bl.a. läkare som offrar sina semestrar för att åka iväg,och operera barn i deras hemländer.Samtidigt lära upp inhemska läkarstudenter i yrket.
    I år går c:a 150 miljoner insamlade kronor till bl.a Kambodja och centrala Afrika....I dessa länder är nöden stor bland just barnen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Snyggt! Hoppas du skänkte lika mycket som mellanskillnaden i kostnad mellan ett svenskt och julbordet på 200 kalorier

      Radera
    2. Nja min skänkta summa hade säkert räckt till ett rejält julbord för dig...I jämförelse med några av våra välkända svenska företag,var det dock blygsamt.
      Volvo skänkte under kvällens TV-insamlingen c:a 4 miljoner.Andra stora belopp kom från H & M .IKEA plus kanske ytterligare några svenska jag glömt bort !

      Radera
    3. Hur mycket skänkte SD?

      Radera