onsdag 17 december 2014

Sugande blodtörst hos extremistpartierna.

Kim Karlsson @Karlswe avslöjar sig på twitter:

- "2/ Att tilltala honom på ett minoritetsspråk är en välriktad och riktigt snygg spark. Bra jobbat Jan Lindhlom (MP)".

Med "honom" avses Björn Söder, och det är Vs och MPs "välriktade och riktigt snygga sparkar" på Björn Söder i riksdagen, som får pöbeln att känna och uppleva en fullkomligt euforisk och oändlig skadeglädjen. 

Och normala människor att frukta dessa småbarbarer.

4 kommentarer:

  1. Jag undrar om de har tänkt på att de förolämpar och i princip ger fingret åt riksdagens talman och inte Björn Söder själv. Därmed skymfar de hela svenska folket. Är alla V:s och MP:s representanter i riksdagen lika oförmögna till att reflektera över vad de säger och gör och de konsekvenser som blir av detta. Jag hade kanske inte någon större respekt för just dessa partier innan. Nu känner jag bara avsky och förakt.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Därför är det glädjande att se hur de tappar i väljarbarometrarna...
    Hoppas nu Gudrun (den bildsköna) lyckas väl i valet.Detta innebär i praktiken,att hon stjäl röster från de andra båda extrema i MP/V !

    SvaraRadera
  3. Man tycker att majoritetspråket borde vara regel i Sveriges Riksdag,men kanske med tiden ett sammelsurium av språk talas där som i övriga samhället och i Sveriges Radio där det tydligen förstås musik på swahili?

    SvaraRadera
  4. Jan Lindholm MP tror att Tomten kommer i UFO numera. Han har begärt utredning av detta. UFO har visst passerat Vingåker enligt en Partikamrat

    SvaraRadera