måndag 15 december 2014

Skuldbeläggningen av svenska barn är slipad och jävulsk.


SvD skriver :"Invandrade barn mobbas oftare.
Antalet barn som mobbas av jämnåriga tycks minska i Norden, visar ny forskning. Men för en grupp är läget dystert: barn i Sverige som är födda utanför landets gränser." 

Hmmmm. Ursäkta ..., men såhär ser en vanlig skolklass i Sverige ut idag. Vem av dem är det som mobbar vem???



4 kommentarer:

  1. En ovanligt "vanlig" skolklass. De flesta brukar ha 25-30 elever vilket är ett problem. Dessa elever är synnerligen gynnade.

    SvaraRadera
  2. Jag orkar inte med "svenskarna" numera.

    SvaraRadera
  3. Här, i mitt lilla samhälle, är det många barn, födda i annat land, som hälsar genom att räcka ut tungan åt mig och min dotter. Om de är mobbade i skolan här, vet jag ej då vi inte har någon kontakt med lokala skolan mer. Min tös bytte nämligen skola i höstas då vi inte ansåg denna vara säker för henne längre, efter många års systematisk mobbing och hot och sexuella trakasserier. Hon är svensk och född i Sverige men henne är det väl ingen som bryr sig om, förutom jag och min man då. Det bör nämnas att det inte var de nytillkomna som stod för mobbingen i vårt fall.

    SvaraRadera
  4. Vita barn, inget som är viktigt. Det finns så många, Tina, som har det mycket, mycket värre. Det måste du och din lilla dotter förstå, Tina. Systematisk mobbning av vita barn hamnar numera i papperskorgen.

    Bra gjort! Gjorde samma sak mer än en gång. Barnets enda sanna försvarsadvokat är vi föräldrar.

    SvaraRadera