tisdag 16 december 2014

Kvinnan som

vet var bilen ska stå.


4 kommentarer:

  1. En sån liten bil skulle jag behöva. Jag hatar att fickparkera och jag går hellre en kilometer extra än att försöka knö mig in. Är jätterädd att jag ska köra på någons bil. Önskar att jag hade fått lite mer av min pappas kaxighet. Har varit med honom flera gånger i vintertid, när han gjort handbromsfickparkeringar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Om du parkerar på det sättet får du garanterat böter då det är förbjudet. Gå till en körskola som kan lära dig parkera.

      Radera
    2. Mmm, eller så väljer jag själv att spara mina slantar och gå lite mer, det är ju dessutom nyttigt. Körkort har jag redan och kör bra gör jag. Jag kan fickparkera men eftersom jag så sällan kan öva denna färdighet, då jag sällan är i storstaden, känner jag mig osäker. Ingen körskola kan ändra på det och eftersom jag har innehar ett körkort vet jag såklart att man inte får parkera som kvinnan på bilden. Tyckte bara att bilen var liten och smidig...besserwisser där.

      Radera
  2. Besserwissern har dessutom fel, fel, fel. Kvinna vann striden mot P-bolaget i rätten!! Ha-ha!
    Jag är otroligt sjujäklig på fickparkeringar, lite som din pappa, det har inte med körkortet att göra, ingen körskollärare kan lära ut det om man känner sig obekväm. Tror att det bara "satt" första gångerna, sen har det inte funnits några murar liksom.

    SvaraRadera