tisdag 16 december 2014

En folkrättsjurist som ingen vänsterhatare vill lyssna på.

För då kan ju media inte fortsätta elda, agitera och eggas av den senaste hetsen mot SD längre.

-"Samer är inte svenskar", säger samiske folkrättsjuristen Mattias Åhrén och menar att SD:s Björn Söder i sak har rätt. Det är ju därför vi har ett Sameting och rätt till utbildning på samiska, säger Mattias Åhrén.


5 kommentarer:

 1. Det är ju självklart att de inte är svenskar. De har ju inte åkt tunnelbana i Stockholm. Än.

  SvaraRadera
 2. Jag har åkt tunnelbana i Stockholm. Jag gör inte gärna det. Att titta på alla nysvenskar som gräver i sina näsor eller kliar sig lite här och där eller river sönder blemmorna i ansiktet så blodet sprutar samtidigt som de talar högt i mobilen på främmande språk. Har inte blivit svensk även om upplevt detta i tunnelbanan många ggr om. Det kanske är tvärtom vad någon påstod. Att du inte är svensk om du åker tunnelbana?

  SvaraRadera
 3. Jag bor i Västerort i Sthlm och jag vägrar konsekvent att att åka T-banan, Orientexpressen, in till City. Jag tar bilköer, jag tar problemet att hitta P-plats, jag tar 60:-/timme för parkeringen, jag tar allt utom att åka T-bana i den här staden. Det som beskrivs i ovanstående inlägg är bara som en ljum västanfläkt jämfört med vad som händer på Orientexpressen en vanlig vardagskväll.

  SvaraRadera
 4. Herre min je, är det så här politikerna vill ha det, en helt ändrad bild av "svenskar", äckelbeteende. Inte ens MPare utsätter sig för detta kollektivresande.

  SvaraRadera
 5. Åker tyvärr t-bana på gröna linjen (Västerort, alltså) nästan varje dag. Hör inte ett enda ljud på svenska förrän jag kommer till Brommaplan, först då märker jag att jag är i Sverige.

  SvaraRadera