torsdag 27 november 2014

Världens bästa Karlsson - vår nye landsfader är äntligen född.

-"Med vår hjälp kan S få igenom en budget."


Mattias Karlsson, SD skriver ett brev som andas tungt ansvar, ett bortglömt tillstånd i sjuenighetens politik: "Låt inte gamla misstag stå i vägen för konstruktiva samtal".

Jag vet att ni inte vill länka till enögda hatblaskor, men ändå, inget annat än Mattias Karlssons brev kan vara mera värt att bryta sina principer för. Och den intellektuella elegans, med vilken Karlsson vrider SD-hets-vapnet ur handen på Steffo.


7 kommentarer:

  1. Så var Åkesson borta. Han som var den store statsmannen för en tid sedan. Jag beklagar att han är sjuk men sättet att behandla honom nu är skamligt av dig./Curt H

    SvaraRadera
  2. Hoppas på Åkessons återkomst men under tiden sköter Mattias Karlsson detta på ett utmärkt sätt även om han kunde vara lite tuffare i debatterna.

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Instämmer i dina ord Carina... Detta visar tvärtemot vad PK-pressen hela tiden falskt påstått att SD endast lever och når framgångar p.g.a. Jimmie... Partiet har i dag en bredd i toppen,vilket bl.a. Karlsson bevisar !

      Radera
  4. Skamligt? Du är inte lite bakom Curt.
    Jag respekterar högt den man som burit SD på sina bara axlar genom hånflin, översitteri, mobbning, hot, våld och spottloskor. Gått ända in i kaklet med svår smärta i själen, ingen kan ta Jimmie Åkessons överdådiga prestation ifrån honom. Däremot bör han nu lämnas i fred i trygg förvissning om att SD kan gå själv nu. Och att han är grymt välkommen tillbaka till den roll som passar honom,efter att han förhoppningsvis blir så frisk att han kan gå vidare med det han själv orkar och väljer.

    SvaraRadera
    Svar
    1. När du anser att en landsfader äntligen är född kan jag inte tolka det på annat sätt än att han nu är den store ledaren. Om du läser vad jag skrev så beklagar jag att han är sjuk men att du i detta läge lyfter fram en ny person som den store ledaren. Det anser jag vara skamligt mot den person som lyft SD till den nuvarande positionen. /Curt H

      Radera
  5. Chilla Curt, i andra människors värld kan man uppskatta, tycka om, gilla, högt värdera och beundra två eller flera människor på samma gång.Bara för att man uppskattar en, så betyder det inte att man uppskattar en annan mindre. Hör och häpna.

    SvaraRadera