söndag 16 november 2014

Ryskt gapflabb åt Wallström.

Briljant Johan Westerholm, Ledarsidorna-"Jag kan inte se att Vladimir Putin på något sätt kommer förändras under tid. Det enda en rysk ledare räds och respekterar är en annan, ännu mer maskulin och starkare, manlig ledare. Så har det fungerat i snart 600 år och jag ser inget som kommer förändras under Margot Wallströms tid på jorden.

En eventuell feministisk utrikespolitik kommer inte kunna bidra till mer än ett snett leende i Putins annars rätt bistra uppsyn. Allt
medan hans generaler och oligarker står bakom honom och gapflabbar."

2 kommentarer:

  1. Önskar att vi i Absurdistan skulle ges tillfälle att lyssna till den intervju(utan censur) som Putin i går gav i ARD.
    En person som stiger alltmer i min aktning för sitt sätt,att på enkelt vis förklarar varför situationen just nu är som den är....
    I de europeiska PK-media som jag idag läst genom vinklas hans raka svar...
    Rysslands ökade flygverksamhet i Internationellt luftrum ,som svar på USA/NATO`s närmande besök vid ryska gränserna.Detta heter t.ex. i västpressen "Europeiskt luftrum".Vidare utelämnas helt orsaken till att en lösning av Ukraina problems,ligger på EU/USA och deras allierade !När det gäller annekteringen av Krim jämför Putin denna med det som tidigare skedde i Kosovo.Dock med tillägg att i deras Krim-fall,byggde anslutningen på en folkomröstning.
    Slutligen nämndes av oförklarliga grunder,inte ett ord om Absurdistan eller dess tidigare så betydande utrikesminister !

    SvaraRadera
  2. Absurdistan ,utrikespolitiken sköts av Wallström med feminism som främsta vapen,feministisk utrikespolitik.Vår försvarminister vill ha mera kulor och krut för att försvara landets gränser,samtidigt pendlar IS sympatisörer mellan Sverige och Syrien en del kommer lyckligtvis inte tillbaka,men kontingenten fylls hela tiden på via smugglare från Syrien och Irak.Tar det absurda aldrig slut?

    SvaraRadera