onsdag 19 november 2014

Ett steg längre.

Är du beredd att opereras för att förändra din röst?

I Kina har antalet aspiranter ökat. De som vill genomgå en komplicerad procedur för att låta lite maskulinare/djupare eller lite femininare/ljusare på rösten är många. Ingreppet är dock förenat med en faktisk risk att helt tappa rösten.

Men vad gör det om man har en liten chans att låta som Barry White.



10 kommentarer:

  1. Onödigt. Det går faktiskt att träna sig till djupare eller ljusare röst. Alternativt förställa rösten. Hemskt att bli av med sin röst. Vem skulle då ge mig alla kloka svar i mina verbala monologer?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tänk om man låter som Henke Larsson efter ingreppet??

      Radera
  2. Man riskerar ju också att låta som Tiny Tim när man "tiptoes through the tulips".

    SvaraRadera
    Svar
    1. Passar inte in på dig, Raymond?

      Radera
    2. Hahahaha Nej dessbättre så gör det ju inte det. Är nog lite mer åt Barry White-hållet tack och lov.

      Radera
  3. Samma här, pratar med mig själv varje dag, mest för att tala om för mig när jag är yr i mössan. Gillar INTE att lyssna på mig själv på filmklipp, men skulle aldrig riskera att tappa talförmågan av fåfänga. Och inte vara beredd på chocken att låta som nån annan när jag öppnar mun, skulle nog aldrig vänja mig vid det.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag gillar inte heller att lyssna på min röst på filmklipp eller inspelningar. Den låter liksom bättre från insidan och ut.

      Radera
    2. Jaaa, är inte det konstigt?

      Radera
  4. Har fått många vänner av folk som har kommit till mig och sagt att jag skrattar så hjärtligt. Mitt skratt blev lite djupare när blev opererad i sköldkörtern, men lika högt eller kanske aningen högre efteråt.
    Folk säger: vi blir såå glada när vi hör dig skratta. Jag är glad nästan jämt. Skojar också hårt. Det bubblar av glädje i kroppen när vaknar.
    Missförstå mig inte. Har lika många problem dom genomsnitt svensk.
    Just nu livsviktiga. Vet inte vad ska göra.
    Men problemen ska inte ta ifrån mig min glädje. Jag lever bara en gång och det är nu!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Älskar din kommentar! Och känner igen mig mycket. Jag har just nu precis som du huvudet kryllande av livsavgörande problem, men kan ändå skratta högt för mig själv åt hundarna eller annat komiskt i dagen.Det är en styrka, bra att du har den och är lycklig över den! Önskar dig all lycka!

      Radera