torsdag 13 november 2014

Danmark önskar vår elitistiska terror- och åsiktsdiktatur hopp.

Pia Kjærsgaard:  -"Tillståndet i landet på andra sidan sundet är ett evigt återkommande tema. Vi kanske kan skatta oss lyckliga att vi inte har det så i Danmark. Men också Danmark löper stor risk att drabbas av konsekvenserna av såväl massinvandringen som den politiska korrektheten, som strålar som ett giftigt ljus från Sverige. Är det inte TinTin som ska förbjudas för att han är rasist, så är det Pippi som inte får leka kines eller vars pappa inte får vara negerkung för den svenska censuren.

Men svenskarna nöjer sig inte med att terrorisera sig själva och sin egen befolkning, ibland smygkikar de också över gränserna, för det vimlar av suspekta och onda människor där ute i resten av Europa. Ja, onda och suspekta är således alla människor som inte erkänner sig till den svenskt statsdikterade multikulturella ideologin, och det är en bastant del av jordens befolkning.  Ett ont och suspekt land är t.ex Danmark, inte minst för att vår utlänningspolitik enligt svensk statsideologi är ren nazism och rasism. Den svenske statscensorn Seher Yilmaz har slagit sig för bröstet över att ha upptäckt bruna barn i en dansk leksakskatalog, medan resten av barnen var vita. 

Var kommer den här besattheten av hudfärg ifrån? Den hörs och syns främst från vänstersidan, där man verkar vanvettigt ockuperade av färger. 

För övrigt kan jag bara säga en sak: Hopp Sverige. Men håll er borta. Försök att lyssna på vad den vanlige svensken säger, de 800 000 som röstade på ett parti, som är satt under isolering, och låt oss vara i fred."

En dansk kommentator:-"Du underdriver verkligen våldsamt Pia.  Man praktiserar ihärdig historieförfalskning i skolorna. Multikulturalismen är en elitistisk tanke född i storstäderna i Sverige.  Varenda negativ vittnesbörd om invandringen eller invandrare  blir censurerad. Poliser sparkas om de över insatsradion säger " ta fast araben som flyr med pengarna" (det är inte en joke!) Man är ååh så korrekt. 

Jag flyttade hem till Danmark primärt för att svenskarna blivit falska och rädda - de hugger varandra i ryggen för en femkrona som staten kastar till dem. Landet är fördärvat och svenskarna är fördärvade - hela folket hjärntvättas, inte ens välutbildade människor har kraft att stå emot indoktrineringen. Hopp? Ja, och bevare oss från Ondskan på andra sidan."  

Jag har inget att tillägga.


5 kommentarer:

  1. Nord och Sydkorea...Skillnaderna är nästan lika påfallande. Vi kan dock fortfarande lämna vårat land....tror det är precis det "de" vill.

    SvaraRadera
    Svar
    1. "De" vill helt säkert att sisådär runt 800.000 svenskar ska försvinna. Lägger man sen till de äldre med "fel" människosyn, så ordnar sej allt till det bästa. En elegant variant av "etnisk rensning. Det vill säga, "politisk rensning.

      Skogis.

      Radera
    2. Japp, och svenne lägger sig platt på marken och låter sig våldtas. Det har väl aldrig i världshistorien varit enklare att utrota ett lands befolkning. Kanske...vi till och med förtjänar det som händer?! Inte många som verkar bry sig.

      Radera
    3. Sant Tina! Det verkar bara vara 13,3% av den röstande befolkningen som verkligen bryr sig. Men att bli motarbetad av resten av befolkningen skulle kunna få vem som helst att ge upp. Men det får vi inte göra! Vi får på inga villkors vis låta oss sväljas av PK-fascismens tunga yllefilt. Vi måste kämpa vidare!

      Radera
  2. Undrar bara vem betalar kalaset när skattebetalarna drar?

    SvaraRadera