måndag 24 november 2014

Birro har satt något alldeles för stort och alldeles för farligt i rörelse.


Marcus Birro blev uppringd inatt och fick sparken av en av expressendespoterna:


- "Redan för ett år sedan ringde samma chef upp mig och förklarade att det nu var slutskrivet om Gud i tidningen. Denna vädjan (att betrakta som ett krav) kom trots att cheferna vet att det är just de texterna som verkligen nått ut till den stora massan, och som alltid länkats, gillats och uppskattats på samtliga sociala medier, en del enskilda texter över etthundratusen gånger Det spelade ingen roll. Jag var tvungen att sluta.

Ungefär i samma veva blev också Gunilla Herlitz chef över cheferna på tidningen. Hennes avsky för mig och mitt skrivande känner jag till sedan tidigare. Även inne på tidningen finns starka krafter som vill ha bort mig.
Flera krönikor jag skriver blir stoppade. Tonen mot mig från chefer, medarbtare och ledning förändras. En del av dem slutar säga hej när jag är på redaktionen. Jag känner hur förtroendet för mig vacklar. Det är en väldigt plågsam och sorglig känsla.
Tidigt i höstas får jag sedan reda på att jag får sparken från sporten på Expressen. Jag får också beskedet att mina krönikor bara ska publceras varannan vecka istället för varje vecka inne i huvudtidningen.
Låt oss tala klarspråk här. Jag får alltså på stående fot och med omedelbar verkan sparken för att jag kritiserat tidningen för att inte ha hört av sig till mig efter det att jag blivit mordhotad."


HUR LÅGT KAN HERRLITZ  OCH MATTSSON SJUNKA  I SIN NIT ATT STRYPA FOLKETS ÅSIKTER?  NU FÅR DET VARA NOG. 

      RÄDDA BIRRO OCH SÄNK HATBLASKAN!!

4 kommentarer:

  1. En man med Birros civilkurage måste stöttas med alla medel. Han är en äkta vardagshjälte!

    SvaraRadera
  2. Herre Gud Birro!Vad ha Du ställt tll med i detta land där
    det anses som ett grovt brott av ursprungsbefolkningen,att inte
    frivillgt hjälpa till med att utplåna sig själva.
    Ett land som vägrar att upprätthålla de lagar som skall gälla för att skydda oss och våra barn och som skapar nya lagar för att hindra oss att införa civil olydnad?
    Varför har de begått detta förräderi mot det svenska folket!
    Pengar? Löften om ett evigt liv?Löfte om att gå fri från det islamska våldet när det tagit över landet?
    Långt efter att detta blivit verklighet för kommande generationer,där de gömmer sig i underjordiska hålor på flykt undan hylande Jihad-krigare kommer de att besjunga Birro som en hjälte som tände ett ljus i mörkret.
    "Vi kommer alla till slut att hamna i rännstenen,men förhoppningvis kommer en del av oss att fortsätta se upp mot stjärnorna."
    Oscar Wilde.
    Katinka Glahd

    SvaraRadera
  3. Hoppas, hoppas på ett drev mot expressen. Ge dem den undergång vi väntar på.

    SvaraRadera
  4. Aftontidningarna Expressen o Aftonbladet är gräsliga tidningar.
    Mobbare av värsta rang , sexistiska och nyhetstörstiga likt gamar o förvränger sanningar. Usch, har inget förtroende för dessa dyngspridare. Heja Birro och låt dig inte tystas. Vi behöver fler sådana som du.

    SvaraRadera