söndag 19 oktober 2014

Vilken deja-vu. Ryska u-båtar och Carola på lördags-TV- åttiotalat är här igen.

Se upp alla vänner i Jämtland. Ryssen har tydligen tagit sikte på Storsjön

Ensamkommande ubåtar är på väg att ta oss och försvaret har bara fillingarna på kroppen. Jagar politikerna och media oss rakt famnen på NATO? Eller är ryssarna här för att rädda oss från IS, vars krigare anländer med direkt PUT, varje dag.

3 kommentarer:

  1. Och ett ryskt "forskningsfartyg" (Professor Logachev) som är specialutrustad för sökinsatser under vattnet, samt det ryska fartyget "Concord" som är på väg tillbaka till Stockholms skärgård... vad skulle flottan, hemvärnet, flyget göra om det fortsätter in på svenskt territorialvatten och börjar att söka i Stockholms skärgård....borda det...
    skjuta verkanseld...eller skriva en skarp not till Putin...som skulle torka sig där bak med pappret....ryssarna verkar uppenbart vara nervösa och dom är fullt medvetna om att vi har små militära resurser att sätta emot...intressant utveckling....ryssen kommer!
    Stefan H

    SvaraRadera
  2. Jag lider så med försvaret, det måste kännas så tragiskt att behöva stå till svars inför folket, när politikerna har strippat av en varenda pinal.Vilken sorglig maktlöshet, att vilja och kunna, att vara skicklig yrkesman, och så ställas att försvara pajasarnas horribla inkompetens och felprioriteringar.

    SvaraRadera
  3. Ubåtar på väg till ÖSTERSUND.........?

    SvaraRadera