onsdag 1 oktober 2014

Nån som har numret till DO?

Jag har aldrig känt mig så kränkt, och i så stort behov av censur och skadestånd-big time. Förbjud mjölk, vita hättor, gula förkläden, svenskt öl och vikingahjälmar - jag är jätterädd att nåt litet barn ska få syn på det här! Vi måste absolut se det här utifrån ett barnperspektiv.

5 kommentarer:

  1. Ja, var blev det av dem?
    Rubriker jämt och samt förr om åren.
    Sedan försattes Linna i disponibilitet.
    Och det blev ro!?
    Ja, jag måste till min förtvivlan erkänna att finskor ej alltid är kompetenta.
    Smärtsamt.
    Kan det rentav vara ett misstag på bilden.
    Det kanske är Lotta Svärd som utdelar håvor?
    ( Bara inte finska "grisar".
    Bakverket heter så!
    Bara det...)

    Jungman Jansson

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan pengarna vara slut sen Malmöpolisen kränkte alla romer?

      Radera
  2. Nej, nej, nej...nu är du HELT fel ute Carina. En sån här bild är kränkande mot de bruna och svarta människorna. Bilder på svarta och gula och bruna människor är kränkande mot just dessa men bilder på vita människor är inte kränkande mot vita utan mot alla andra. Så har jag fått lära mig. Folk kan ju tro att det är norm att se ut så där om du är svensk. Det är ju jättekränkande mot alla svenskar med annan färg. Jag kan ju bara gå till mig själv...jag är ganska lik ovanstående bilder...tänk vad många som känner sig obehagliga till mods när de ser mig. Jag borde nog också förbjudas. Ett sjukt land vi lever i. Jag tycker det var bättre förr.

    SvaraRadera
  3. Jag tror att du har rätt Tina. Och att jag har rätt. Därför är det lika bra att förbjuda oss allihopa, varenda en, och vårt språk och kultur också.

    SvaraRadera
  4. Jo, det är ju tyvärr på god väg redan.

    SvaraRadera