onsdag 22 oktober 2014

Mohammeds sluga affärsmetoder.


I fredags den 17/10e sålde jag min bil till en så kallad mohammed, han gjorde en överföring genom nordea företag på 60.000 kr. Och vi skrev papper på bytet men vi kom överens om att jag inte skulle skicka in det förrän pengarna kom in på mitt konto måndagen den 20/10 så allt gick lugnt till och jag tog en bild på hans körkort utifall det skulle bli några problem. 

Så igår måndag den 20/10 så ringer han och ångrar sig, påstår att bilen är sönder och att han ska komma och lämna den. Jag hade ju redan kollat in en annan bil och sagt att jag lägger 60 i insats till den. Så jag ringer upp honom och frågar om han kan ta min passat i inbyte istället. Och visst, säger han, det går jätte bra. Så jag hade fortfarande hoppet kvar då jag hade telefonkontakt med mohammed hela dagen. 

Men efter en stund ringer företaget upp mig och säger att jag inte står som ägare längre på passaten. Och jag frågar självklart, hur i helvete kan jag inte vara det? Så jag fick ringa polisen och försöka anmäla bilen stulen, men det gick inte då jag inte var ägare längre. Så jag ska skicka in ett skriftligt brev till transportstyrelsen och be dem häva ägarbytet, polisen har även efterlyst bilen, spärrat bilen hos transportstyrelsen. Så bilen kommer bli beslagtagen så fort de hittar den.

Så snälla vänner, dela runt detta så han åker fast. Jag är tydligen 5e personen bara i eskilstuna under 1 månad som råkat ut för denna mohammed och blivit av med bilen.. Han kan sin sak och det går jävligt snabbt, han har ingen fast punkt så polisen vill jätte gärna ha information som leder till ett gripande.
Bilen har regnummer RFX791.
Sprid detta skit nu!
Bilen rullar antagligen i Stockholm.

5 kommentarer:

  1. Råttan i pizzan?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skulle den upprörda bilägaren ha hittat på hela denna rysansfulla historia?? För att...?

      Radera
  2. Jag förstår inte. Hur kan det ha registrerats ett ägarbyte på Passaten när den inte alls var inblandad i den pågående affären?

    SvaraRadera
  3. För mig finns det nu inget osannolikt längre.

    SvaraRadera
  4. Man ska vara uppmärksam på vem man gör affärer med.
    Vissa ska bara sorteras bort på direkten.

    SvaraRadera