tisdag 28 oktober 2014

Mångfald önskat, varsågod och skölj!

Per Gudmundson

- Antalet bostadsområden i Sverige där polisen inte kan upprätthålla lag och ordning uppgår nu till 55. Det är områden där uppgörelser bland kriminella kan resultera i skottlossning på öppen gata, där invånarna inte törs avge vittnesmål och där polisen inte är välkommen. Områden där ”obevakade polisbilar angrips”, där poliser blir ”attackerade” och där det är ”vanligt förekommande att poliser utsätts för våld och hot”. Näringsidkare drabbas av skadegörelse, inbrott, rån och utpressning. Narkotikaförsäljning sker öppet, och även om inte gängen kontrollerar territoriet ”förekommer kontroller av fordon” i kampen om narkotikamarknaden.


I vissa områden har ”det ordinarie rättssystemet till viss del satts ur spel”, och ”ett bredare klientel vänder sig till den kriminella miljön för rättskipning”. ”Det är de kriminella som styr i områdena”.
Det handlar om kända platser som Rinkeby/Tensta och Alby/Fittja i Stockholm, Bergsjön och Biskopsgården i Göteborg och Herrgården/Rosengård i Malmö, men också om Koppargården i Landskrona, Araby i Växjö och Brynäs i Gävle, m.fl, m.fl, m.fl.De etablerade gängen – hålls ihop av ”etnicitet, släktskap eller vänskapsband”. 

 Arma människor som lockas hit till världens största humanistiska stormakt, och sitter inspärrade i skräcksamhällen. 

Huuur fassicken kan detta vara tillåtet? Att rasera ett samhälle på så kort tid.

2 kommentarer:

  1. Det är just denna kultur som 87 % av Sveriges väljare,vill ha framöver.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja herreminje vilka dumskallar som lever i sitt rosa skimmer.
      Vi som fattat är förskräckta att landets invånare är så totalt okunniga.
      Här i norr väller det in ligor och inbrotten och morden ökar hela tiden. Sveriges framtid går mot ett nattsvart mörker.

      Radera