lördag 25 oktober 2014

NO WAY!!!

Australiens migrationsmyndighet är raka, öppna och ärliga om vilka internationella lagar som gäller.

Lyssna och lär på klippet här:-" No way, you will NOT make Australia home." Budskapet från general Campbell är enkelt; om du kommer till Australien olagligt med båt, kommer Australien aldrig att bli ditt hem. Plakaten och videon är översatta till 17 olika språk och har redan haft effekt. Fler har stannat hemma och undvikit drunkningsdöden.

Givetvis får dessa skarpt myndighetsuttalade fakta fått våldsam kritik från människor som kallar sig stormaktshumanister, de vrålar att Australien skrämmer flyktingar med drunkningsdöden. Politikern Andrew Wilkie vill att Den internationella straffdomstolen undersöker om myndigheten kan dömas for förbrytelser mot mänskligheten. Och flyktingorganisationen Refugee Action Coalition of Sydney har reagerat med hysteri på kampanjen, och hävdar att "nästan alla dödsfallen på sjön beror på myndighetens eländiga respons". 

Hmmmm. Jag skulle kunna sätta allt jag äger på att dödsfallen beror på skrupellösa människosmugglare som lurar varje kopek av outbildade människor med fantasier och drömmar.



4 kommentarer:

  1. Dessa "stormaktshumanister" menar alltså att Australien och alla andra länder, vars samhälle verkar ha så stor dragningskraft, tvingar ut dessa "flyktingar" på osäkert vatten och andra osäkra och farliga vägar. Hur de får ihop att det är dessa länders odiskutabla ansvar att så sker, det förstår då inte jag. Å andra sidan erkänner inte jag alla dessa floskler som (missriktad)godhet, arvsynder, arvsskulder och i sveriges fall, som världsamvete, sverige som humanitär stormakt och att vi ändå har hur mycket pengar som helst. Det finns inte hur mycket pengar som helst, det är bara migrationsverket som har det. Fast någon förbindelse finns det kanske, ju mer pengar migrationsverket har, desto mindre pengar har sverige att röra sej med. Är vi lurade... finns det ett samband? Inte enligt MSM i alla fall och de är väl att lita på?

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Kanske vi måste ställa oss på huvudet för att fatta?

    SvaraRadera
  3. "No worries about that!"
    Stefan H

    SvaraRadera