fredag 31 oktober 2014

Eva Franchell är så ute i bushen.

Eva Franchell lider med sin idol: -"Kvinna? Räkna med mobbning."

ROMSON, ROMSON, ROMSON! Åsa Romson är bara en i raden av kvinnor på höga politiska poster som granskats hårt av medierna de senaste åren. Hennes politik ska så klart granskas men inte vad män i hennes omgivning gjorde medan hon inte såg på. Eva Franchell: "ROMSON, ROMSON, ROMSON! Åsa Romson är bara en i raden av kvinnor på höga politiska poster som granskats hårt av medierna de senaste åren. Hennes politik ska så klart granskas men inte vad män i hennes omgivning gjorde medan hon inte såg på."Franchell har redan glömt Juholt. Eftersom hon bara har ett öga. Och bara en vilja - att med journalistens näbbar och klor försvara sin politiska ståndpunkt.

1 kommentar:

  1. Hur mycket granskades mp under valrörelsen?
    Den som läst undersökningen från Göteborgs universitet om de politiska sympatierna hos våra journalister är väl knappast förvånad över att mp gled igenom hela valrörelsen på en räkmacka?
    När sedan antalet klanterier hos mp efter bara fyra veckor efter valet nått oroväckande nivåer, är det då inte hög tid att börja granska mp, det har kanske blivit omöjligt att undvika att göra det, att granska Romson och även Fridolin??
    Fridolins brev till lärarna är omedveten komik på hög nivå! Läs det!
    Självgodheten hos Frigolit tycks sakna gränser, precis som Sverige...

    SvaraRadera