onsdag 22 oktober 2014

En soldat som vaktade ett minnesmonument är ihjälskjuten. RIP.


Skräck i Kanada och över västvärlden, de är i krig med oss, dessa människor, och ändå välkomnar vi dem till våra fredliga länder. Hur många oskyldiga måste dö, innan våra humanistiskt moraliserande regeringarna inser vad som verkligen händer, varför vägrar de styrande att skydda sina landsmän från dessa fega bestar? Hur många döda krävs för att fatta de flagranta signalerna.

Men i Sverige antyds inget om IS på några nyheter. Kan nån liberal tala om för mig när muslimer blev en ras? Jag hör ständigt detta rasismhetsande och islamofobi-anklagande, men sist jag kollade var muslim en religion som är öppen för alla etniciteter. Tvärtom borde det vara "rasistiskt" att antyda att alla muslimer måste tillhöra en enda speciell ras.


4 kommentarer:

  1. Muslimer påstår ibland att vi alla är muslimer fast vi inte vet om det! Revertiter inte konvertiter anser de att de som blir muslimer är.

    SvaraRadera
  2. Oj. Det har jag inte märkt.

    SvaraRadera
  3. @Anonym: intressant resonemang. Hur går det ihop med situationen för människor i alla årtusenden före islam fanns, och hur kan det gälla för dem som aldrig kommit i kontakt med islam överhuvudtaget...

    SvaraRadera
  4. Fråga muslimerna, jag blir bara så trött på deras självhävdelse! Minns inte om jag ens hört någon logisk förklaring. Märkligt är det eftersom de också slåss inbördes om vem som är muslim och inte. Slåss är ofta bokstavligt, våld är vanligt dessa grupper emellan.

    Oerhört skrämmande händelse i Ottawa, jag saknar ord!

    SvaraRadera