tisdag 21 oktober 2014

Dagen efter.

Det finns inga mini -u-båtar........så, vad var uppdraget i Stockholms skärgård? Allting som behöver spioneras på kan spioneras på indirekt eller med betalda spioner.......Världen utanför Sverige har gått vidare sedan Sean Connery´s blanka svarta våtdräkter och suddiga svart-vita bilder.

Finland flinar: Oh, sluta upp med drama queen-fasonerna, Sverige - Rysslands kränkningar av luftrum och i vatten är norm i Finland. Istället för att gnälla och gny om det, så har Finland en universal metod - en 2 miljarder stark försvarsbudget!

Men det är nog ingen tvekan om att de som vill ha ett svenskt Natomedlemskap kommer att få sin önskan uppfylld nu. Om Östersjön då blir en fredligare plats, det återstår att se - holy moly!


4 kommentarer:

  1. Finns det egentligen något område kvar i sveriges samhälle som inte omvärlden flinar åt? Skadeglatt, ironiskt eller bara medlidsamt. Skämskudden blir allt större. Det är bara det att de som mest skulle behöva gömma sej bakom den, de är de mest högljudda och pådrivande av detta utbredda vansinne.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Kling och Klang är numera ett världsbegrepp för svenskt katastrofsamhälle.

    SvaraRadera
  3. Vad har hänt nu med våra öppna hjärtan, ska dom stängas?
    Sverige är ett öppet land för alla som vill komma har det
    tjatats om till leda. Vad tänker vänster nissarna?

    SvaraRadera
  4. Haha Elisabeth,det är skillnad på muslimer som kommer och ryssar,Putin är ingen älskare av muslimer som vill ha sina rättigheter i det ortodox kristna Ryssland!

    SvaraRadera