torsdag 18 september 2014

Ska United Kingdom upphöra att existera efter rösträkningen ikväll?



Leo Mc Kinstry skriver på express: -"Skottarna har fått nog av brittiskt styre, de är fed
up med att EU har robbat dem på UKs möjlighet att styra sitt eget land. 

EU/UK har påtvingat landet en massimmigration av episk skala, som slitit sönder den sociala sammanhållningen och känslan av solidaritet. EU/UK har devalverat värdet av det brittiska medborgarskapet, genom att avveckla gränserna och sprida brittiska pass som konfetti. 

Som ett resultat av EU/UKs politik har vi nu ´brittiska´ jihadister som halshugger västerländska civila i Irak, och `brittiska´ pakistanska sexförbrytare som skändar engelska flickor i Rotherham.

I det moderna UK byggt av lydiga pajaspolitiker, där hyllandet av kulturellt mångfald är det centrala temat i den offentliga sektorn, och där mer än 500,000 utlänningar invandrar varje år, där känner sig vanliga hederliga britter inte hemma mer. De är i klar minoritet i Slough, London, och Luton. Bara den här veckan visade en studie att muslimska elever är överlägset fler än de kristna i skolorna i Birmingham, Leicester, Bradford och Tower Hamlets."

Hela denna sorgliga EU-saga är bara ett långt sjukt skämt. I vartenda medlemsland. Röstningen om Skottlands självständighet förväntas bli en katastrof vad det än blir. Antingen får Skottland en uppumpad kejsare utan kläder tills helvetet fryser, eller så fortsätter nationen att splittras sönder och samman i småsmulor.

En tår för "United" Kingdom.


3 kommentarer:

  1. Oommm det blir självständighet i Skottland innebär detta nya vinster för Bonnier-koncernen.Tänk alla skolböcker som måste komma ut i nyupplaga.
    Storbritannien måste då döpas om till Lillbritannien i bl.a. alla skolatlas,och tänk så många andra böcker som blir inaktuella !
    Än en gång spelar historien storkapitalismen i händerna..OM !

    SvaraRadera
  2. Skolböcker? Skämtar du? Mina barn gick i skolan på 90-talet och hade böcker från 80-talet. Berlinmur, Sovjet, you name it!
    När jag auskulterade 2002 gick kopieringsmaskin i skolan på högvarv fast det var förbjudet. Det mesta av skolpengen tog kommunen för lokalhyran, FÖR SIN EGEN LOKAL!

    SvaraRadera
  3. Några nya böcker lär det inte bli, inget får ju avslöja livet innan raset.

    SvaraRadera