tisdag 2 september 2014

Offerkoftan Ullenhag - en lam anka som bara pekar finger och gnäller.


"Låt inte islamofobin ta fart. I samband med att de hemska bilderna av ISIL:s framfart sprids kan vi med oro konstatera att hatet och islamofobin mot Sveriges muslimer också tar fart", skriver integrationsminister Erik Ullenhag, Bejzat Becirov, Haider Ibrahim och Abdi Aziz Gedi i SvD idag.

Och fortsätter: "Muslimer skildras ofta i en negativ kontext, till exempel i samband med våldsamheter och kvinnoförtryck. Och framför allt är det populistiska, främlingsfientliga och rasistiska partier i Sverige och Europa som levererar de förenklade budskapen." FEL, FEL, FEL, FEL, FEL.!! 

Read my lips Ullenhag och offerkoftegänget:Muslimer skildras negativt i samband med våldsamheter och kvinnoförtyck därför att det är de enda gångerna vi övriga hör talas om muslimer. 


MEN det är INTE ", "populistiska" "främlingsfientliga" och "rasistiska partier" i Sverige och EUropa som levererar "de förenklade budskapen". 

UTAN VÄRLDSNYHETERNA!!!! 

Lär er av Norge, höga herrar - och upphör med de debila dimridåerna för folket. 

6 kommentarer:

  1. Jo, jag läste början och slutet på den. mer klarade jag inte av utan att frukosten hade pockat på att komma upp. Ullenhag måste vara världshistoriens största propagandist.

    SvaraRadera
  2. Fullkomligt under tofflorna på imamerna.

    SvaraRadera
  3. Hahahaha. Han är så full of sh**.
    Han borde ansluta sig till MP.
    Dom är på samma nivå.

    SvaraRadera
  4. Jag tycker det är bättre han ansluter sig till ISIS.

    SvaraRadera
  5. Dunkar Reinfeldt honom i ryggen och viglar upp honom med en saftig lön som tack? Ledaren som håller hårt i kopplet.
    Blir värre o värre i Sverige, vems är felet om inte regeringens som har styrt landet o monterat ned det o föraktat medborgarna. Min avsky har inga gränser.
    Folket bör vakna o inse vilka hemskheter som förekommer.

    SvaraRadera
  6. Vad Ullenhag skriver är en sak. Men när man tittar ut i verkligheten så finns det all anledning att vara oroad för vad denna religion ställer till med. Med vad som pågår i Mellanöstern så kan åtminstone jag konstatera att problemet där är just religionen Islam.
    Det finns andra ställen in världen där denna religion är roten till det onda.
    Det kan inte Ullenhag göra någonting åt. Hur många artiklar han än skriver.

    SvaraRadera