onsdag 17 september 2014

Klok - klokare - Olof Hedengren( Civilekonom, Jur.kand., bankir).



Olof Hedengren: 

-"Att vädja till folks hjärtan när det gäller ett problem som är så stort att det kommer att negativt påverka den svenska ekonomin och hela det svenska samhället i decennier framöver är dumdristigt och naivt. Reinfeldt ville bli ledare för en stormakt, en humanitär sådan.
De flesta svenskar har inget emot att vi ger generösa bidrag till världens oroshärdar. Men ingen har bett om att vi skall kallas en humanitär stormakt till priset av att rasera landets ekonomi och fundamentala karakteristika.
Det är ofattbart naivt och långt ifrån klok statskonst. I stället för att inför sina förtrogna rakt ut säga att det här har gått åt helsicke framhäver Reinfeldt hur stolt han är som inte rubbat kursen en grad trots att skeppet är på väg rakt in mot grundet."

2 kommentarer:

  1. Efter att Annie Löf haft sitt möte med Talmannen,säger hon att Alliansen lägger sin budget,ansvaret att att bilda regering och få igenom sin budget,åvilar Löfven tillsammans med mp och v.Löf menar och vill ta ansvar för Sverige men inte sammarbeta med SD!Så vi kan förvänta samma som förut,massinvandring är att ta ansvar för Sverige!

    SvaraRadera
  2. Undrar om den gubben går längre?

    SvaraRadera