måndag 1 september 2014

Dieter?



Den nordiska dieten, om den består av bär, rotfrukter, svamp, rapsolja och viltkött, kan vara väl så bra för hälsan som den upphaussade medelhavskosten. Det visaren studie som presenteras vid europeiska hjärtkongressen i Barcelona.

Den nordiska maten sägs nu vara mycket bättre än sitt rykte, båda för midjemåttet och risken för hjärtkärlsjukdomar. 

De enda som tjänar på forskarnas studier och rön om nya dieter är bantningsbranschen. De kan lura på alla feta människor ett nytt credo, sälja tonvis med böcker, medieartiklar och föredragshållare. 

Men så här enkelt är det;  Vi ska alla äta bra kött, fisk,all världens grönsaker och frukt och bär i massor, undvika wienerbröd, läsk, chips och dip, och fet skitmat. Dricka allt med måtta och röra oss minst en halvtimme om dan. Och har du börjat jo-jo-banta, så hjälper inte ännu en bantning eller "diet"- glöm det , du måste livet ut betrakta dig som Botad Bantare, och aldrig tro att du kan gå tillbaka till junkträsket igen. Det har jag lärt mig på Kunskapskanalen! 



2 kommentarer:

  1. Men nu kan man operera en PEG-knapp på magen och tömma maginnehållet efter varje måltid! Kallas Aspiremetoden. Man kan äta vad man vill och hur mycket man vill, bara tömma efteråt och voilá, gå ner i vikt samtidigt!
    Låta allt nyttigt stanna inne och ut med onyttigheterna.
    Alldrig mer tjocka människor, bara slanka och långlivade!
    Kruxet är att man måste tugga ordentligt så det inte bli stopp i slangen. Det är tydligen svårt!?

    SvaraRadera
  2. PEG-knapp?? Vad ska då bantningsbusinessen då leva av?
    PEGknapp lite högre upp på vissa politiker?

    SvaraRadera