tisdag 23 september 2014

Det är detta sjuklövern lägger hela sin politiska heder på. Och som svenska folket röstat på.

Hårda fakta: 

- Sedan flera år tillbaks vidtas inga åtgärder mot den organiserade människosmugglingen i Sverige, trots att den omsätter flera miljarder. Den organiserade människosmugglingen har i praktiken fått amnesti och får härja fritt. Detta trots att utlänningslagen bygger på att vi ska ha en reglerad och kontrollerad invandring.


Göran Larsson , gränspolis med omöjligt uppdrag.

Majoriteten av de som söker asyl i Sverige (92 procent) har använt sig av människosmugglare för att ta sig hit. De asylsökande har betalat runt 100 000 kronor per person. År 2012 sökte 43 887 personer asyl, år 2013 sökte 54 259 asyl och i år förväntas 100 000 personer söka asyl i Sverige. De som använt sig av människosmugglare har ofta förstört sina id-handlingar eller lämnat tillbaka förfalskade id-handlingar till smugglarna för återanvändning. De allra flesta är sedan ”papperslösa” när de anländer till Sverige och säger ordet asyl till polisen eller Migrationsverket. De uppger sedan en identitet, men kan inte bevisa den eftersom det saknas handlingar.



3 kommentarer:

  1. Det är som att läsa om maffian. Ingen hederlighet bara korrupt och girigt, i Sverige har förfallet gått otroligt snabbt, så snabbt att vi har blivit "fartblinda". All "skit" har fått amnesti, det kan bara bli värre.

    SvaraRadera
  2. Vi är för blåsta för att fatta.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja och tyvärr !


      mvh Lena

      Radera