måndag 15 september 2014

Åh herregud!!


Mupparna Helle Klein på Dagens Arbete, Erik Ullenhag, Jämtin, Sjöstedt, aftonbladets Katrin Kielos och expressens Karin Dahlberg invaderar SVTs redaktioner ikväll för att förklara för oss, att vi SDS väljare är lättlurade, otrygga nazister och fascister, som ska tvångsbehandlas med exempelvis varma och kalla bad, placering i slänggunga, isolering i madrasserade rum och fastbindning.

7 kommentarer:

  1. Man blir bra förbannad när prellen Klein,påstår att de som röstarde på Sd inte förstår bättre eller varför!Hon en synnerligen oaptilig dam öppnar munnen ut strömmar skit som från en helvetespredikant!

    SvaraRadera
  2. Om man bjuder in Helle Klein så är det uppenbart att man vill sprida hennes hatbudskap.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Helle Klein, judinna, som konverterade till kristendom och blev präst... bara det skulle få sirenerna ljuda över höstfärgade lövskogar och blåljusen spridas över nyslagna ängar! Hujeda mig!
      Stefan H

      Radera
    2. Annars är det väl bara Israel som håller emot araberna?
      Fast Jom Kippur var de väl lite sega i början...

      Jungman Jansson

      Radera
  3. Detta går igen hos mer eller mindre alla i denna hatiska minoritet. Ofattbart att dessa trångsynta och skygglappsförsedda "elit" ska tala om för alla andra hur vi ska göra och bedriva våra liv. Allt för att passa in i deras mall. Gör vi inte det så kommer de förolämpande epiteten ramlande över oss. Säkert som amen i kyrkan och med ringande kyrkklockor. Det fixar den vänsterpolitiserade kyrkan i ett nafs. Kan inte något högre eller lägre väsen driva ut månglarna ur kyrkan snart. Det har ju gjorts förr.

    Skogis.

    SvaraRadera
  4. Ett stor svek mot kristendomen - svenska kyrkan,

    SvaraRadera
  5. Vägrar att titta eller lyssna på H.Klein, bytte kanal direkt. Är det en hen eller vad?

    SvaraRadera