lördag 30 augusti 2014

Våra, dina och mina, pengar.


Migrationsverket har nu tillgång till sexton privata asylboenden runt om i Skåne.De drivs av företag som annars sysslar med allt från bilverkstäder och fastighetsförmedling till nöjesfält och vandrarhem. Bert Karlsson har sålt sin svarta själ dyrt, och driver en av Simrishamns sjukhuspaviljonger som asylboende. Nästa år väntas han göra 25 miljoner kronor i vinst på sina anläggningar. Våra pengar..Mest udda av asylkapitalisterna är Sportsbaren Arena i Halmstad, som drivs av syskonen Tony, Jimmy och Linda Andréasson. De driver också Busfabriken och Axels Tivoli och nöjesfält.

 Syskonen: -Vi får 350 kronor per dag och boende, men också ökade kostnader.  Sist var vi tvungna att renovera alla våtutrymmen. 

Ett vandrarhemmet gick 2011 med 450 000 kronor i förlust. Sedan Migrationsverket blev kund har omsättningen flerfaldigats och förlusten vänts till en vinst på 849 000 kronor för 2012 och 269 000 kronor för 2013.

5 kommentarer:

  1. Bert K står inte så högt på min poppislista, men likväl, när vi var på Skara Sommarland, lääängesen, så stod han vid infarten och hälsade personligen på alla som kom..Sånt ger respekt (och pengar..)
    Att han nu slagit sig på asylboende.. tja pengarna stannar i Sverige och används här för fler affärer, i Sverige och fler jobb....
    Tycker att det är tämligen Ok..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Massasylinvandringen och dess giriga asylbaroner är jävlar i mig inte OK.

      Radera
    2. Nej långt därifrån och konsekvenserna ökar med antalet. Det som sker nu är ju ingen isolerad händelse, det kommer att kännas i all evighet för den svenska befolkningen.
      Lena

      Radera
    3. Arlav, du och jag tycker inte lika när det gäller girighet, att sko sig, och om skattebetalarnas pengar.

      Radera
    4. Girigbukar får aldrig nog. Bort med vinsterna till inhumana.

      Radera