tisdag 26 augusti 2014

Det var länge sen

jag såg en så sjukt duktig, sansad, sympatisk, klok, värdig, humoristisk, ideologisk, saklig, trygg, ärlig, öppen, rak, vass, humanistisk, lugn, stark, oklanderlig, pålitlig svensk politiker i debattutfrågning. Jag har aldrig varit så optimistisk och övertygad.

Tveksamheten om skatteuträkningarna i början, vem som nu har rätt? Gjorde bara Åkesson än mer mänsklig. 

Utfrågarna - helt uträknade.


5 kommentarer:

  1. Frågan är kanske också vem man litar mest på när det gäller ekonomiska uträkningar. Riksdagens utredningstjänst, eller den sida som SVT:s medarbetare hade anlitat. För mej var det inte svårt att välja. Facit lär väl komma fram så småningom. Fast i dagens läge kan man inte lita på facit heller. Det finns så många sådana i omlopp. Vad gällde de frågor han fick om svensk kultur fick han tyvärr inte med den totalt försvunna tilliten vi hade till andra. Främst människor emellan men även vad gäller myndigheter. Den är puts väck i de flesta sammanhang, vad det nu kan bero på. Det är kanske inte helt rätt att föra in känslor i en TV-utfrågning, han klarade det rätt bra ändå med sitt bildval och att bevara kulturbyggnader. Känslor är väl sjuklöverns paradnummer, det är snart det enda som finns kvar, förutom att i många stycken kopiera och dåligt kamouflera Sverigedemokraternas politik som SD försökt föra fram nu i flera år.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Félicitations!!...Grattis till en fantastisk partiledare...försökte sätta dit honom angående olika budgeterade poster och hänvisade till regeringskansliet....jisses....Reinfeldts pojkar som nyligen upptäckte att invandringen slukar alla pengar.
    Åkesson...en lysande retoriker och pedagog!
    20-25% 14 september.
    Huka er alla insnöade gubbar och gummor i riksdagen!
    Stefan H

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man kanske
      skulle titta på TV någon gång.
      Men jag har ju er!

      F.ö
      Idag CAVOK
      Upp och flyg den som får och kan.

      Jungman Jansson

      Som skall hasa sig ut och tömma den nyinköpta regnmätaren.

      Radera
  3. Åkesson svar på den imbecilla frågan om hans lön från partiet kommer att bli en klassiker. För min personliga del hade jag inte tagit Åkessons uppdrag för allt smör i Småland i det rådande politiska klimatet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Han om någon är värd varenda krona han får i lön !

      Radera