måndag 28 juli 2014

Ullenhag/Reinfeldt/Sahlin bör gå minst fem minuter i denne polismans skor.


Detta hände i invandrargettot Koppargården i Landskrona den 14 maj i år.

Två poliser följer efter en mc som bedöms utgöra en risk för andra trafikanter. En privatbil agerar ”stoppkloss” genom att köra mot polisbilen, för att preja den och därmed hindra poliserna att nå fram till mc-föraren.
Både bilföraren och mc-föraren är tungt kriminellt belastade och kända av polisen.
 Den ene polismannen lämnar polisbilen för att till fots följa efter bilföraren in på området. Hur vågade han????
Polismannen blir genast omringad av en snabbt växande folksamling på mellan 50 och 70 hotfulla personer. Polismannen, som larmar efter förstärkning, får ta emot dödshot, glåpord och spottloskor i ansiktet.

Tio polispatruller har larmats till Koppargården, men samtliga patruller samlas en bit bortom Koppargården och stannar där på order av insatsledaren.

 Ingen av polisförstärkningen gick in i Koppargården och undsatte sin kollega!!!!!!!!!!!  För insatsledaren var rädd att provocera och att risken för ett våldsamt upplopp var överhängande .


Kvar inne på Koppargården fanns polismannen ensam med sitt dragna tjänstevapen, omringad av en mobb.

Nu läggs hela den kostsamma polissatsningen på området ner, svensk lag är inget som gäller invånarna i Koppargården.


5 kommentarer:

  1. Det har verkligen gått långt i det här landet när till och med polisen överger sina egna. Den svenska mesigheten och PK-anpassningen har stigit till oanade höjder. Det är inte helt lätt att ens kommentera händelser som den här. Det är bara ofattbart, ogripbart och med normala normer för en vanlig etnisk svensk, helt otänkbart att den sortens incidenter hanteras med "dialogpolismentalitet". Det här är ju bara så tragiskt, rent av löjligt, men tydligen helt "up to date".
    Eller är det den svenska varianten av vad som sker i Frankrike med att inte ingripa mot olagliga demonstrationer för att inte oroa fel sorts folk, eller för att inte visa sin oförmåga att hålla ordning.
    Om man plockar bort självmordsbeteende så är det faktiskt helt omöjligt att förstå vad som är på gång i västvärlden. Håller någon på att försöka öppna Pandoras ask och tro att de kan kontrollera följderna? Hoppet, som ligger i botten av denna ask, är då det enda som finns kvar och är inte mycket att ty sej till i det framtida scenario vi har att vänta oss. Hoppet behöver vi nu, åtminstone jag hoppas att tillräckligt många vaknar i tid. Man vacklar mellan djupaste pessimism och ett ibland ett gryende hopp. Förfärande ofta vill man bildlikt talat ta folk om axlarna och skaka om dem tills det s. k. PK-filtret och PK-skygglapparna ramlat av, samt att godhetsglorian hamnar rejält på sned.


    Skogis.


















    .

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skogis:
      Du skriver precis som jag känner det!
      Det värsta är att jag håller på att ge upp.
      Det ena värre än det andra o tydligen vill "svensson"
      ha det så här!?
      I byn är det marknad o sjuklövern har sina stånd nästan
      intill varandra.
      Jag får uppbåda all sinnesnärvaro för att inte kasta den
      första stenen men till slut brister det!
      Lasse

      Radera
  2. Liknar alltmer Gazaremsan.... Har sedan år undvikit att närma mig Landskrona... Råder alla andra (även härdade från andra ghetton) att besöka orten !

    SvaraRadera
    Svar
    1. I hastigheten glömde jag det viktigaste ordet: "I N T E"
      Skyller på hettan....

      Radera
    2. Ja du Lars här pågår förfullt byggnadsplaner angående ett böneslott.. Elvis är min gud säger en som ska sätta på högtalarna på balkongen. Alla människors lika värde?

      Radera