tisdag 22 juli 2014

Rapport från sommarLandskrona där mångkulturen tagit över.

Från facebook: Avslutade en helt perfekt dag på Citadellbadet MED MINDRE KATASTROF 
Badat solat o sedermera börjat undra ..... Hm va många här e UTAN BADETS ARMBAND ???? Banden skulle man ha synligt på sej hela dagen annars åkte man ut sas det i kassan 
Sidan om oss packades det på med en massa killar, trots rökförbud tändes det cigg efter cigg ,,, o sedermera började det lyftas in barn ÖVER staketet ???? Reste mej upp och talade om vänligen men bestämt att det ni gör nu e inte okej .... Jag betalar inträde mm för att badet ska underhållas dom ska ha sin lön sen kom jag inte längre i meningen utan ord som SVENNE HORA , svennefitta och jag ska knulla din mamma ord började hagla ....  och jag fick en vatten flaska tömd i ansiktet , .sen sa dom gå du bara hora o hämta badvakterna dom e på vår sida o skrattade . Sagt o gjort hämtade en vakt o fler strömmade till. Mmmm efter samtal ,,,, dom kunde inte samtala bara skrika o gorma, så kom deras vänners kusiner, och you name it strömma till suck 
I
Sa till vakten att kastar ni inte ut dom vilket SÅKLART INTE SKEDDE då ska jag ha våra pengar tillbaka i kassan, ja jo ja sa han hm ..... När vi packade ihop o skulle gå gick jag till kassan o sa som det va o vakt tillkallades o som i sin tur skulle prata med Chefen.
Så otroligt synd på detta underbara bad, härligt vatten, hopptorn mm. Hade varit jätteglad om fler VÅGADE säga till i såna här situationer, för bara bejakar o nickar vi då går vårt samhälle i botten !!! Usch hoppas ni badande gäster slipper detta tradiga dilemma om ni väljer o bada där , stämningen blev ganska hotfylld o fula ord haglade 

10 kommentarer:

  1. Som så många har skrivit förr. Mångkultur är beställd. Mångkultur har vi fått. Var ska vi klaga när den beställda varan är defekt? Mycket finns att säga om detta, men så gott som allt är ju redan sagt och skrivit. Synd att så få begriper och tar det till sej. Tragiskt att snart sagt alla mer eller mindre centrala tillflyktsorter och vattenhål är kontaminerade. Ringarna sprider sej allt längre ut i geografin.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Alla badanläggningar inne som ute liknar alltmer Gazaremsan med (snart) alla ingredienser. Svenskar som vågar öppna käften blir hånade och förföljda i sitt eget land...Snälla någon väck mig från denna mardröm!

    /HellBoy

    SvaraRadera
    Svar
    1. Där är du ju!! Saknar dig på fejan.

      Radera
  3. Tar en paus från fejan då familjen är bortrest och jag vill koncentrera mig på jobb och riktigt socialt liv....men lite abstinens finns det;-)

    /HellBoy

    Ps, Har du sett "Breaking Bad", Carina?

    SvaraRadera
  4. Ärligt! Och räfst och rättarting! http://hd.se/landskrona/2014/07/23/nu-aker-stokiga-badgaster-ut-fran/
    Mycket bra av skribenten!

    SvaraRadera
  5. Har sin förklaring.HD är såld till Sydsvenskan,och nu kommer på de två PK-organen,c:a 200 "journalister" att ställas på gatan !
    Lokalredaktören i Landskrona har kanske upptäckt faran, och söker i trettonde timman rädda vad som räddas kan.

    SvaraRadera
  6. Riktigt dålig artikel i HD, varför nämns det ingenting om att detta var ren rasism mot svensken?

    SvaraRadera
  7. Ja det är som att tvingas åka till ett land men inte vill åka till. Att gå tlll badet som man gjort i hela sin uppväxt är inte längre en angenäm utflykt. Jag letar efter "svenska badplatser" men dom blir färre för varje år. Jag tycker vi etniska svenskar borde få ett reservat där vi kan ha svensk kultur utan att bli diskriminerade, kränkta,bestulna och våldtagna.

    SvaraRadera
  8. Har varit i ett "reservat" idag, Cementbadet i Landskrona i Öresund! Av alla platser!! Alla möjliga språk runt omkring mig, tyska, polska, finska "invandrarsvenska" men ingen - ingen bröt det kulturella mönstret. Alla badade och hade roligt på "svenska". Det går tydligen!

    SvaraRadera