måndag 14 juli 2014

Kära hjärtanes.


Grillad kyckling är en storsäljare på matbutiker runt om i Sverige. Men när de tillagas sker det ofta i samma grill som revbensspjäll.

Och...?

ICA-Sverige: – I våra allmänna instruktioner är vi tydliga med att man inte ska blanda griskött tillsammans med annat kött. Däremot har vi inga direktiv i samband med tillagningen. Det är vi dock beredda att ändra på direkt och skriva nya instruktioner för hanteringen. 

Såklart.

3 kommentarer:

  1. Nu förstår jag inte Carina? Påstår du att det pågår en islamisering i Sverige? Verkligen? (http://www.sydsvenskan.se/sverige/kyckling-och-gris-tillagas-i-samma-grill/ TEXT: Sagal Hussein Omar)

    ;-)

    SvaraRadera
  2. Jag veeet - är antagligen helt ute i det blue.........men, i alla fall. Om man är så hysteriskt rädd för ett djurs stekyta, föreslår jag att man grillar hemma.

    SvaraRadera
    Svar
    1. I så fall föreslår jag,att man på SFI lär dessa islamister,att man inte utegrillar sina stulna lamm med ullen på i Absurdistan !
      Detta ofog har inte med absurdisk miljöomtanke att göra !

      Radera