tisdag 29 juli 2014

Det ekar skrämmande tomt av Tystnaden på Piteåtidning.



Debatt på PiteåTidning:
-"Sittande regering får underbetyg för sitt sätt att under åtta år sköta arbetslösheten, skolan, vården och omsorgen. Listan kan förlängas med bland annat de skrämmande följderna av privatiseringar av välfärdstjänster, lågt bostadsbyggande, alltför få hyresrätter som är överkomliga för människor med låga löner, stora brister i järnvägen, en obefintlig regionalpolitik, ökade klyftor i samhället och orättvisa skatter för pensionärerna."  Och................

 -"Det handlar om politiken. Hur hanteras välfärdsdiskussionen, och de nya prioriterade frågor som seglat upp från och med Europavalet, nämligen jämställdheten och miljön ". Och.................


-"Vi vet ännu inte vilka partier som tar sig in i riksdagen och med vilka röstsiffror. Det går inte nu att säga hur nästa regering exakt kommer att se ut. Det går dock att varna väljarna för att rösta på partier som kan försvaga regeringsmakten. Dit hör Sverigedemokraterna." Vad i H? 

Här har det dragits riktlinjer och slutsatser. Och inte nånstans finns ett enda ynkligt ord om massinvandringsbomben, kriminaliteten, laglösheten, de hiskeliga utsugarna på asylboendena och den uteblivna integrationens ghettofiering. 

Och. 

För att behagligt kunna fortsätta blunda för dessa grundläggande frågor har PT endast ett förödande odemokratiskt alternativ -  att "varna" väljarna för ett av riksdagspartierna. Det enda parti som tagit bladet från mun och vågar lyfta tabut.

4 kommentarer:

  1. Om inte mitt minne sviker mig så tillhör Gunnar Lassinantti som son till "kungen av Norrbotten" Ragnar Lassinantti sosseadeln. Olof Palme center och annat statsfinansierat dret har han på sitt CV. Bor dessutom på Söder!

    SvaraRadera
  2. Varför anklagar du Piteå-Tidningen? De har i yttrandefrihetens tecken tagit in en debattartikel. Vad är fel med det? Du får väl skriva en debattartikel som hyllar SD. / Lasse

    SvaraRadera
  3. Yttrandefrihet??? Här och nu??? I Sverige???
    Jag saknar inte hyllningar. Jag saknar objektivitet, rak öppenhet och ärlighet. Sen att ilskan gick ut över en av blaskorna, skyller jag på värmeslag, förlåt.

    SvaraRadera
  4. PS. Tar gärna hjälp med hyllning till SD, för att försöka få in i Piteåtidning, för att testa yttrandefriheten!

    SvaraRadera