onsdag 2 april 2014

Omänsklig sorg. Och varma sympatier.

På gårdagens hockeymatch samlade Djurgårdsfamiljen in 172 150 kronor som går oavkortat till Stefans familj. Tack!

På gårdagens hockeymatch samlade Djurgårdsfamiljen in 172 150 kronor som går oavkortat till Stefans familj. Tack!


  • Joakim Olsson All heder åt Djurgården i denna situation. På alla fronter!!! Fint gjort med insamlingen och samtidigt ännu ett bevis på att DIF och deras verksamhet har en hel del supportrar (möjligen bland de flesta i landet??) med äkta hjärta för sin klubb och för idrotten som helhet! I stunder som dessa lägger vi äkta supportrar färgerna åt sidan. Och visar hjärta på ett annat sätt!
    Unlike · Reply · 208 · 8 hours ago
  • Sebastian Mattsson Det må vara fint! Men pengar kan aldrig ersätta en förlorad pappa/make/son.
    Like · Reply · 194 · 8 hours ago
  • Sara Bodin Michaela om du tänker efter. Här är en familj som precis tappat en av två inkomster. De har 4 barn. Självklart är det jättebra om de kan få hjälp ekonomiskt.
    Unlike · Reply · 108 · 2 hours ago
  • Kristian Bengtsson Lotta Bäckström, vilken försäkring ersätter en pappa och en livskamrat? Tror knappast att insamlingen var för pengarnas skull utan snarare för att visa sympati och respekt. Något du kanske också skulle tänka på?
  • Linda Kämpe Frun sitter själv med 4 barn!! Tro fan att pengarna hjälper! Jag miste själv min mor å far i tidig ålder och då var de tyvärr ingen som kunde hjälpa mig å mina 3 syskon. Detta var jättefint gjort och hoppas de hjälper till en värdig begravning å till annat som man behöber i en sån stor familj! Fruktansvärt de som hände och detta är de minsta folk kan göra.
    Like · Reply · 63 · about an hour ago
  • Sofialäktaren En ny stor insamling kommer att göras nu på söndag på Stockholmsarenan då Djurgården möter Halmstad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar