tisdag 15 april 2014

När argumenten tryter i debatten mot SD,


       skrik - "RASIST!!"


2 kommentarer:

  1. Inslaget i Aktuellt häromdagen var intressant ur en annan aspekt än debatten mellan Åkesson och Sjöstedt, Det fanns ett snyftreportage en bit in och där intervjuade de en flykting som hade följande att förtälja:

    "- Vi flöt i vattnet men när min svåger insåg att hans fru, svärmor och barn hade dött så simmade han bort, tog av sig flytvästen och drunknade."

    Som du vet Carina så fungerar inte mitt tänkande som många andras, kan vara "yrkesskada", så jag reagerade på vad han sa. Normalt drunknar man inte om man har flytväst som den här mannen och hans svåger uppenbarligen hade. Även om dessa båtar brukar drivas av kriminella så har de någon gång varit legitima och lytt under de internationella sjöreglerna som föreskriver flytvästar och livbåtar till alla ombord, det vill säga så många som de är godkända för. Nu är de oftast groteskt överlastade och ingen ska inbilla mig att människosmugglarna skaffar fram extra flytvästar till dem som blir utan, det vill säga kvinnor och barn vilket är helt OK enligt deras människosyn men definitivt inte enligt vår.

    Ytterligare en anledning att sätta stopp för den vansinniga flyktingpolitiken.

    SvaraRadera
  2. Observant som vanligt! Och så ska jag tycka synd om dem!! Där ligger männen och flyter i flytvästar - och kvinnor och barn sjunker som gråstenar! Vad ska man säga??
    SD har ju helt rätt, om länderna längs med kusten var helt stängda, skulle ingen ge sig ut på dessa dödliga strapatser. Men när vi står här med fickorna fyllda med guld på andra sidan - tror fanken att de riskerar livet. Det är ju vårt fel för sjuttsingen, Malmström och Sjöstedt!

    Det är nåt fel med mänskligheten, speciellt den europeiska, de tycks tvångsmässigt ha ett behov av att göra om samma misstag.

    SvaraRadera