söndag 13 april 2014

Inför påskveckan.


Crest släpper nu en lyxtandkräm för £60, med kokos- och mintchokladsmak. Det sägs att smaken är så rik och fyllig att tandkrämen ska falla den mest kräsne chokladälskaren i smaken. 

Det låter ju inte som nån idealisk sängkamrat mot tandtrollen, men  - som istället-för- påskgodis då kan det särskilt rekommenderas för alla med baddräktsångest.






7 kommentarer:

  1. Ester Williams?
    Ingav hon ångest?
    Nu fattar jag noll - igen...

    Jungman Jansson

    SvaraRadera
  2. Grattis. Det betyder att du är en man med perfekt beach-body, ingen ångest så långt ögat når!

    SvaraRadera
  3. Mintchokladsmak i all ära men jag tror att om Kavlí och Colgate samarbetade och lanserade en tandkräm med baconsmak så skulle det bli en stor hit. Kanske rentutav Sveriges nästa exporthit/varumärke. Tänker främst på den Amerikanska marknaden då.

    Fast om jag tänker efter lite närmare så kanske baconsmaken inte faller väl ut hos alla. Tänker då på de som absolut måste hålla på och hångla och ha sig (hemska människor). Motparten kanske inte tycker bacon är sexigt, vem vet.

    Sen finns det givetvis andra segment av marknaden som är intressanta för vidare FoU av specialtandkräm. Ett exempel är vi som är så snygga att vi är trötta på all uppvaktning och uppståndelse. Till oss kan de lansera något riktigt äckligt/osexigt som Colgate Fermented Herring Flavour. Annars mår bra om någon till äventyrs undrar.

    Måste bara berätta ett par grejer till medan jag håller. På träningen ikväll så fick först till ett stolpskott, vilket är förbannat frustrerarande. Vid ett annat tillfälle skjuter back från blå och jag styr puckdj-veln som träffar målisens högra skuldra, så att den studsar nästan vertikalt uppåt och börja fladdra runt sin egen axel. Åke Målis hade noll koll på den. Det var som ett se introt till 2001 när den där håriga typen hivar upp ett ben i luften till tonerna Also Sprach Zaratustra och jag tänkte "snälla snälla hockeygud låt puckf-n trilla ner på Åkes rygg och in i målet. NOT.

    /Plutten

    SvaraRadera
    Svar
    1. Spännande liv du lever, Plutten, men det är bättre med tur i kärlek.
      Med eller utan baconsmak, fick jag välja skulle min tandkräm och mitt leende dofta vaniljkräm.

      Radera
    2. Jag är bara en av många internetmytomaner. Fast det där med hockeyn var sant och att jag är toksnygg är förstås sant det med ;-)

      /Plutten

      Radera
  4. Bacon smak-lukt? Håller kanske Islamer på avstånd?
    Mindre våldtäkter trots lätt badklädsel?
    Den nya parfymen, kanske...

    Jungman Jansson

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nobelpris för det! Om det nu är nåt att sträva efter. Fick inte nån EUorganisation nyligen Nobelpriset för att destruera all dödlig gas i Syrien.....?

      Radera