torsdag 3 april 2014

Försvarsministerns dilemma.

-"Svenska försvarsmakten har inte råd med ammunition till handeldvapnen, nu vill kapten Enström köpa stridsplan för miljarder. Smart." 

Försvarsministerns mardrömmar om att Putin annekterar Gotland har fått lite väl långtgående konsekvenser. 

Fast grattis major Stefan!

5 kommentarer:

  1. Typiskt valfläskuttalande, alla vet att det inte finns pengar till försvaret. Alla pengar som kan anskaffas går nu till "Elefanten i rummet" som bara kräver mer och mer, men där sparas inget trots att underskottet i statsfinanserna ökar lavinartat, vägen utför för vårt land accelererar i allt snabbare takt och ingen i ledande ställning bryr sig!

    Kalleman

    SvaraRadera
  2. Tack för det, det dröjer en 3-5 år....det som är mest akut är att flygvapnet slipper "slakta" fullt funktionsdugliga JAS Gripen plan för att ta reservdelar till andra JAS plan, det hela verkar vara Ebberöds bank.
    Inga reservdelar men gott om bränsle...inget bränsle men gott om reservdelar.
    Major Stefan H

    SvaraRadera
  3. Hej Stefan, finns det nåt vackert namn för det på försvarspolitikerspråk...?

    SvaraRadera
  4. Hur var det nu, finns de piloter som kan flyga Jas?

    SvaraRadera
  5. Detta utarmade land, hur kan ha gått så fort att göra slut på skattkistan? Bluffregeringen borde avgå, allt blir bara värre och värre.
    Pensionärer svälter, romska tiggare på gatorna och analfabeter överallt. Detta är inte berikande utan beklämmande. Min stad ser ut att vara befolkad av luffare, alkisar och hemlösa..

    SvaraRadera