söndag 9 mars 2014

Vi svenskar är dubbelbevakade.

Åkeij, vi medborgare vet att storebror ser oss, vi finner oss i detta för att vi tror att storebror genom sitt bevakande har en god intention att skydda oss från slemma element i vårt nya samhälle.

Men låt oss inte invaggas i falsk trygghet, för vi är dubbelövervakade. Medan vi lever våra liv och sköter det vi ska efter bästa förmåga, så är det flera som har kol på oss - de slemma elementen själva! Bedrägeribrotten ökar, inte minst i mitt närområde, för ett tag sen råkade Rolf ut för ett fräckt tjuvtrick här i närheten. Nån distraherade honom genom att kasta en väska på hans huvud, därefter kom en man fram med en servett. Strax därpå upptäckte Rolf att mannen stulit alla hans euro nyss uttagna från Forex.

Ett annat tillfälle stod Petra i kassan i mataffären, iakttogs i smyg av en man när hon knappade in sin kod och betalade för sin matkasse. När hon kom till sin bil i garaget gjorde hon - som vi gör - öppnade bilen och la in väskan på passagerarsätet. Precis då kom en bil och körde upp vid henne, föraren vevade ner rutan och frågade om vägen. Mannen distraherade Petra bra, han fick henne att plocka fram telefonen och gav henne en lapp att titta på. Petra hjälpte vänligt till - som vi gör - och inom en minut körde bilen iväg. När hon satte sig i bilen såg hon att passagerardörren stod på glänt, och i väskan var plånboken borta. 

Koden hade mannen som iakttagit Petra i kassan, nu var det bara att berika sig. Dessa tre utstuderade kumpaner är otroligt nog nu gripna, straffade och dömda till "utvisning". Men vad hjälper det, när det finns flera överallt, studerande oss noga varje vaken och sovande minut här i mångkulturien. 

Vi måste börja påtvinga oss en intensiv o-tro på våra människor, det är en brutal våldtäkt på på den underbart godtrogna svenskhet. 

2 kommentarer:

  1. De slemma elementen växer som mögel. De finns överallt och det är ett måste att vara på sin vakt i dagens Sverige. En kvinna i min stad dök upp med en ros framför näsan på mig. Vet inte från vilket håll hon kom. Dom ger sig även på barn, mitt barn-barn som blev jätterädd för den hotfulla människan. Sen alla grova slembrottslingar i min föredetta så lugna stad.

    SvaraRadera
  2. Dom gillar olika, gammal, sjuk, som ung, spelar ingen roll när de söker offer!

    SvaraRadera