måndag 31 mars 2014

Misstänkt för Djurgårdsmordet släppt.

"En man medtagen till station igår kväll och delgiven misstanke om dråp.
Mannen släpptes efter förhör."
Vafför då? 

För att några andra vanskapta vilddjur ska leta rätt på honom och göra saken kort? 

Och istället för att avkräva ansvar och räfst och rättarting - enough is enough already - vad gör då svensken?? Går och hämtar sina fackelpinnar och samlas i tiotusental i manifestationståg i stad efter stad efter stad. Där går dom och trallar på We shall overcome och hoppas att Gud ska se dem. 


Medan små barn gråter varje dag resten av livet efter sin pappa. Och medan polischefer och ansvariga politiker sitter i presskonferenser och räddar sina nior.

7 kommentarer:

  1. Och samtidigt vet varje normal funtad,att det är samhället som bär hela ansvaret.
    Ett slappt och tandlöst rättssystem,som hellre friar än fäller speciellt vid svåra brott !Hur skall dessa förvildade huliganer någonsin
    förstå,att det finns en yttre gräns för deras våld ?
    När de inte uppträder som yrkesdemonstranter,finns de med i olika klubbars våldsavdelningar.
    Dessa slagtrupper ledsagar såväl fotboll som ishockey.Dagen före utmärktes sig gruppen i Ängelholm vid isstadion.Samma kväll (lördag) slog man helt oprovocerat en restaurang i spillror i Helsingborg.
    Kan någon förklara vad detta har med sport att göra ?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller med dig Lars att samhället bär ansvaret. Jag är säker
      på att jag nästan kan begå vilket brott som helst och blir friad.
      Finns inget rättstänkande i Sverige längre.
      Vi har ju ingen regering heller, en samling töntar som spyr galla på SD.

      Radera
  2. Ja du Lars Å du är inte riktigt med. Du blandar ihop saker och ting. De som inte kunde uppföra sig i Ängelholm var Djugårdssupportrar. Personen som dödades i Helsingborg var Djurgårdssupporter. Med ditt resonemang var det Djurgårdssupportrar som dödade en Djurgårdssupporter. Inte alls troligt. /Sven A

    SvaraRadera
  3. Carina, du är snabb att bestämma vad som hänt. Igår skrev du om misshandeln i Helsingborg att det var tio mot en. Sanning var att det 3 personer som utförde det. Det gör inte saken mindre förfärlig. Idag ondgör du dig över att polisen har släppt en person efter förhör. Det visade sig att han var på arenan. /Sven A

    SvaraRadera
    Svar
    1. Herr Kontrollmeister Sven. Jag bestämmer inte vad som hänt. Detta är en blogg, min blogg. Om du tittar på varje inlägg så står det ett klockslag på hur dags blogginlägget publicerades. Då var det aktuellt, men eftersom jag inte skriver på fulltid så får man som läsare förmoda att det hänt nya saker och faktiskt vänta på att jag rullar på med aktuellare saker. Så om du hänger här med lupp för att "sätta dit mig" så kommer du inte att vara framgångsrik. Är du här enbart med ont uppsåt så får du stå ut med att det är jag som enhälligt avgör om jag tycker du tillför nåt, eller bara vill sabotera. Och då får du gå och leka kontrollant och dötrist besserwisser nån annanstans. Bara så du vet.

      Radera
  4. Sven A:
    Fanns även du med i "supporterskaran" ?
    Vem som dödade vem,har ännu inte framgått..Däremot har bilder visats i skånsk press,hur dessa "supportrar" uppträtt i båda städerna...Inget som jag tycker man som djurgårdare borde acceptera !
    Med risk" för att blanda samman saker och ting",kan du kanske ge en utförligare beskrivning kring dygnet,när Ängelholm/Helsingborg fick storstadsbesök.

    SvaraRadera
  5. Sven vet bäst, Lars. Jag föreslår att vi bara nickar och håller med.

    SvaraRadera