torsdag 20 mars 2014

Med god tro....

Två små pojkar gick in på apoteket, plockade ett paket tamponger från hyllan och gick till kassan. Apotekaren misstänkte att de köpt fel, och frågade den äldste: -Hur gammal är du?-Åtta, svarade grabbarna.Mannen frågade om han visste vad man använde tampongerna till. Pojken svarade: - Nä, inte exakt, men dom är inte till mig. De är till honom, min lillebror. Han är bara fyra år.

-Jasså, minsann, sa apotekaren häpet.-Ja, vi såg på TV att om man använder de här, så kan man både simma, spela tennis och rida jättebra. Och han kan inte nåt av det.

3 kommentarer:

  1. Kan informera om,att samma färdigheter uppnås om man använder Ultra plus...Fördelen med "mina" är,att dessa inte färgas röda utan blå vid användandet....

    SvaraRadera
  2. Alltså, jag simmar som en gråsten, har aldrig praktiserat vare sej tennis eller ridning. Tänk om man bara tänkt på den här genvägen förut. Fanns det inte en variant med vingar? Detta med tanke på mitt intresse för flygplan. Kanske skulle man då kombinera det med ett intag av Red Bull. Då hade man kanske klassat ut Jas och fått en gratis resa till Gotland.

    Skogis.

    SvaraRadera
  3. Alla svenska journalister agerar enligt ovan.

    SvaraRadera