söndag 30 mars 2014

Djurgårssupportern och hans familj får betala det högsta priset. Vila i frid.

 
Priset för det iskalla hatet och våldet i vårt svenska mångkulturella samhälle. Politikerna har tagit vårt trygga samhälle, och förvandlat till ett blodigt slagfält.

Jag tänker i förtvivlan och djup sorg: Hur kan man slå ihjäl någon, misshandla någon till döds, någon som man inte känner och aldrig ens har träffat. Tio mot en. Hur är det möjligt? Var kommer hatet ifrån? Vad är det för monster, och hur blir dom såna?

Det skulle ha blivit en fotbollsfest. 

Avgå Beatrice Ask och hela ditt sorgligt misslyckade anhang.


8 kommentarer:

  1. Du svarade själv på frågan i din sista mening,Carina..
    Om det nu var en verklig supporter,eller en av de otaliga hulliganer som reser landet runt för,att slåss med likasinnade från andra orter, det vet vi inte .Det som står helt klart,är att landet senaste 20/30 åren blivit anarkistiskt...

    SvaraRadera
  2. En 42-årig tvåbarnspappa, på fel ställe på fel tidpunkt. Så himla tragiskt.

    SvaraRadera
  3. Jag håller absolut med att det är fruktansvärt att en småbarnspappa dör i samband med en fotbollsmatch men jag kan inte förstå varför Beatrice Ask skall avgå. Hon var inte i Helsingborg/ Svensson

    SvaraRadera
  4. Ask är ytterst ansvarig. Utredningar i åtta år duger inte. Ny utredning på gång enligt Ask på agenda. Så bra...eller?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ask bara pratar på och vad händer. Nada. Hennes främsta problem är håret. Ordet utredning är flitigt använt , politikerna utreder i årtionden och vad händer?

      Radera
  5. Ingen ordning i Sverige, galningar får härja fritt och regeringen tiger still som vanligt. Om man ska vara ärlig så har vi ingen statsminister annat än på ett papper.

    SvaraRadera
  6. Nä, var är han? Ligger hemma och har ont i magen?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Var det inte herr Reinfeldt som steg fram helt dristigt angående dylikt förra(?) året?
      Tänk, det synes ej ha hjälpt...

      Jungman Jansson

      Radera