tisdag 18 februari 2014

Sverige, den sista sovjetstaten.


2 kommentarer:

  1. När man läser om dessa, våra representanters löner, så försvinner den redan vacklande solidariteten och blir till intet. Det fanns för övrigt inte mycket kvar av denna vara förut på grund av fackets agerande, mest på högre nivåer.
    I mitt fall är jag enbart med i facket för att inte bli aktivt motarbetad och avskedad vid de återkommande kriserna och neddragningarna som förekommer. I allt övrigt ser jag facket som en villig medlem i det etablissemang som styr (och ställer till det) i det här landet och som mer än gärna talar om för oss hur vi ska tänka och vad vi ska diskutera och säga vid fikabord och dylikt och framförallt, vilka vi absolut inte ska rösta på. Jag är så innerligen trött på dessa storebrorsfasoner var de än dyker upp. Samtidigt blir jag så uppgiven och ledsen över att så många inte ens ser faran i detta utan glatt travar vidare i godhetsträsket, var det än är och vad det än handlar om. Gör som storebror, stat och fack med flera säger, så blir allt så bra, så bra. Alternativet för många av de nyss väckta blir att yrvaket rösta på sossarna, de tror att de ska ordna upp allting som kanske är lite fel. Snacka om pest eller kolera... och hjärntvätt.
    Ibland är det mer dystert än vanligt. Har nu inte alltför långt kvar till pensionen och bland det första jag ska göra är att gå ur facket. De anser ju ändå att en person med mina värderingar är en mycket dålig person, så varför stanna kvar hos en organisation som ser ner på mej på ett så föraktfullt sätt?

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Bra sakt vi lever i en sossediktatur och folket bryr sig inte lm all skit de matas med

    SvaraRadera