tisdag 18 februari 2014

Ett par tunga dagar,

men också fyllda med så mycket starka känslostormar - inte alls bara sorg, också återknytande av släktband.Jag är stolt över hur jag lyckades ordna Mammas sista fina kalas precis så som hade velat ha det.

Jag har stulit till mig lite andrum, sneglat på OSmedaljregnet, och fått kraft från alla era varma och kärleksfulla kommentarer. Jag är fortfarande disträ och bedövad, men nyfikenheten på världen håller på att pyra därinne nånstans, så jag hoppas att ni är kvar och fortfarande har tålamod med mig!



9 kommentarer:

  1. Välkommen tillbaka till sällskapsrummet i cyberrymden!

    SvaraRadera
  2. Tack, käraste Anna, nu kör vi igen!

    SvaraRadera
  3. Ser att du hann teckna mig efter " behandlingen"..
    Hoppas få återkomma efter tillfrisknandet.

    Jungman Jansson

    SvaraRadera
  4. I´m here. Blev lite orolig ett tag att du hade lämnat oss för gott.
    Nu är du tillbaka med ny energi ser jag. Underbart!

    SvaraRadera
  5. Ta hand om dig! Jag tänker så mycket på dig. Är just nu i Spanien och hoppas vi kan höras när jag kommer nästa vecka. Ta det lugnt med ditt bloggande och var försiktig med dig själv. Kram V

    SvaraRadera
  6. Åker oxå till Spanien imorn och är oxå glad att få se ett livstecken från soldatmamman;-) Har nu lämnat in papper för kommunfullmäktige!!! nu kör vi , och tar tillbaka vårt Sverige!!!

    /HellBoy

    SvaraRadera
  7. Jag blev också orolig Carina. Har sökt dig varje dag här på bloggen men förstår att du har det svårt och även om det är många bollar så blev det lite väl många denna gången för dig.
    Nu ska vi kämpa på som attan.

    SvaraRadera