torsdag 30 januari 2014

Kärleken vann!

Titta här - SötchockSuperbowlreklamen.

5 kommentarer:

  1. Det kan behövas lite hjärtevärmande historier såhär i vintertider. Även i övrigt är det ju ett riktigt bistert klimat vad gäller åsikter och politisk hemvist. Det mesta som får en inbiten pessimist att le lite måste väl vara av godo.

    Skogis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. I dag Skogis fick ju SD en ny all time high hos Novus/TV4.
      Hela 11,6 %,innan MV-skatten vilket betyder uppåt 14 % i verkligheten .Under dessa tråkiga Januaridagar en liten ljusglimt ! I nästa vecka skall det dessutom bli plusgrader så vänta med skottningen .....

      Radera
    2. Ytterligare något positivt. En får passa sej så man inte går och blir optimist på kuppen. Fast skotta måste jag ändå. Annars kommer jag inte ut till civilisationen. Har femhundra meter infartsväg att hålla skottad och en femtiofyra år gammal traktor till att göra grovjobbet med.
      Vid närmare eftertanke... det är kanske inte mödan värt att ge sej ut till dagens civilisation. Men så är det ju det där med jobbet och en sambo som behöver handla i affären då och då.

      Skogis.

      Radera
  2. Min syster har två ridhästar bägge ston. en av stona Stina är otroligt förtjust i min systersdotter Felicia 5 år.
    När hon i somras då vi också var där och Stina var ute i hagen på sommarbete, ropade min syster på henne...Stina lyfte på huvudet och fortsatte sedan att äta, sedan började Felicia att ropa flera gånger
    Stina kom galopperande, sparkade bakut, gnäggade och kom fram till Felicia, tog hennes sommarhatt i munnen och viftade med den, var hela tiden i Felicias hår och ansikte, när vi åkte därifrån stod Stina hela tiden vid stängslet gnäggade och stegrade sig hela tiden....det är kärlek mellan 5-åriga Felicia och Stina.
    Underbart att se.
    Stefan H

    SvaraRadera
  3. Så vacker bild av Felicia och Stina, Stefan. Vilken upplevelse för dem båda med sån kärlek på direkten. Det är nåt med barn och djur!

    SvaraRadera