torsdag 12 december 2013

Svenskt Näringsliv och Fores (C) ljuger sig blå om invandringens fördelar.

När det gäller invandringen och dess faktiska kostnader, så finns det så många som av olika individuella och konfidentiella skäl, är beredda att göra precis vad som helst, inklusive förtigande, totalförnekelser och ren och skär lögn, för att förhindra att vi svenskar i landet Sverige ska få veta sanningarna och de reella effekterna av den uppblåsta mångkulturen.

Detta är absolut inte klokt, jag vägrar ta in det och finna mig i det -  vi är ju för fasiken inga aningslösa idioter. Och så länge det finns fria möjligheter att på nätet söka sig bort från de manipulerande lögnhalsarna, så gör vi det. Tack och lov för Tino Sanandaji. 

2 kommentarer:

  1. "Från mitten av 1800-talet och fram till 1920-talet flyttade 1,3 miljoner svenskar från Sverige. Många flydde undan svält, nöd och religiös förföljelse, på samma sätt som många av de människor som kommer till Sverige i dag. Vi föredrog att kalla dem emigranter och nybyggare. Det är så vi vill se de som kommer hit i dag."

    Men USA fram till 1914 hade inga välfärdssystem och därefter mediokra. Hit flyttar "de flyende" som kan semestra i sina hemländer för att i många fall slippa arbeta. Och varför ska de göra det när Svensson beredvilligt sliter ut sig och går en för tidig död till mötes.

    Svenskt näringsliv? Jävla nötter är vad ni är!

    SvaraRadera
  2. Ord och inga visor, jävla nötter. Svenskarna som invandrade till USA slet livet av sig för familjernas överlevnad, var laglydiga och välanpassade. Big, big difference.

    SvaraRadera