torsdag 12 december 2013

Linus Bylund - inget press-proffs..

Min hållning efter expressen lynchjustis  ligger fast, Mattsson och expressen är skyldiga till det största mediehaveriet i närtid och direkt livsfarliga för vår lands fri- och rättigheter. 

Likaså min hållning till de anonyma kommenterare som kastar pärlor för svinen ligger fast. Jag är ledsen för deras egen skull, för partiets skull, och för Sveriges skull. Ibland, ofta, minst ett par gånger om dan, blir man rasande på de irreparabla skador som politiker åsamkar oss svenskar och vårt land - och gudarna ska veta att man kan tänka saker. 

Men när stabschefen för SDs pressavdelning ryter i affektion om att "Idioter, bonnläppar och rasister har en tendens att söka sig till Sverigedemokraterna", så måste vi absolut kunna begära mer. Partiets leds av Jimmie Åkesson, en mästare på att inte låta sig provoceras. Aldrig kommer det nåt ogenomtänkt ur hans mun, därför är han respekterad även av SD-hatare. Bylund på den post han befinner sig borde ha lärt sig. Man vrålar inte utan manus i ett så här hysteriskt uppmärksammat och känsligt ärende. Orden kommer att vägas. Luttrade politiker och partier skulle samtala med en mediastrateg, och sen komma ut samlad och lugn med en välformulerad och oantastlig kommentar.

Nu ber SD-toppen offentligt om ursäkt för sitt ordval. Men Bylund har redan visat att han inte har vad som krävs, och att han inte håller måttet.



6 kommentarer:

  1. Bylund borde byta frisyr,nu ser han ut som stekaren som ser ner på bonnläppar.

    SvaraRadera
  2. Denna Bylund är ju på intet sätt vuxen sin uppgift.Den intervju han medverkade vid i STATS-TV 2 är ju en ren katastrof.Uppträdde som ett dagisbarn,väluppfostrat utan att säga mot den vänsterorienterade utfrågaren.Sådana uppträdanden skapar för SD, inga större förhoppningar inför framtiden !

    SvaraRadera
  3. Ingen som frågar sig varför folk sitter och ilsknar till bakom anonyma alias? Idag får man inte säga vad man tycker, vilket resulterar i att det kokar på insidan! Man skriver saker, när man tror sig vara skyddad och då släpper man ut allt som tryckts ned genom åren. Smart? Nej! Men fullt förståeligt. Hela Sverige kommer att bli en "Breivikare" om man inte får tala ur skägget i det offentliga rummet!
    När helvetet som skapats i detta land kommer för nära husknuten hos majoriteten av svenskarna...då vaknar vikingen till liv, även i de mest hjärntvättade människorna. Då, gott folk, blir det inte vackert för någon. Jag hoppas och önskar att det inte kommer att nå så långt, för inbördeskrig är det sista jag vill ha.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller helt med om att politiker och media bygger upp en krutdurk. Och det är lätt att tappa huvudet - men kontraproduktivt.

      Radera
  4. I min lilla värld är det just nu viktigare att ersätta Bylund än att ersätta "en del andra" som förivrat sig...
    Även onm jag helt förstår "dessa andra"..

    SvaraRadera
  5. Alla de som blottas och hängs ut på expressen, skulle enkelt komma undan genom att påstå sig göra en Timbuktu. De sjöng lite, eller att det var menat som konst.

    SvaraRadera