måndag 9 december 2013

Kan artister som hotar meningsmotståndare med våld uppträda på norska fredsgalan?


TaTakk for tipset ditt!

Ha en fin dag!
Med vennlig hilsen VG Nettkk 


Så, nu har jag mailat tre stora norska nättidningar, NRK, VG och TV2, om en artist som hotar politiker med en annan åsikt än hans, och som ska stråla på Fredsprisgalans stjärnhimmel.

Varför har jag lagt ner energi på detta då? 

För att det är viktigt för oss att få veta. Var står våra nordiska tidningar? Tycker de debatten är viktig, vågar man ha synpunkter på den mäktiga Nobelarrangören? Är pressen fri och openminded? Eller vill dom ha störsssssta möjliga tysssstnad. 

Jag har en klar gissning.

 tipset ditt!

Ha en fin dag!
Med vennlig hilsen VG Nett

Takk for tipset ditt!

Ha en fin dag!
Med vennlig hilsen VG Nett

5 kommentarer:

  1. Jättebra gjort.
    För övrigt tycker jag din sida är riktigt roliga att läsa.
    Jag tittar in varje dag och läser.
    Tack.

    SvaraRadera
  2. Du ser Carina ibland lönar sig all din möda !
    Grattis ..hade jag inte hört från närstående källa,hur tråkiga dessa nobelmiddagar är skulle jag önskat du fick vara närvarande !

    SvaraRadera
  3. Tack! Som svensk boende i Norge är jag väldigt glad att du gjort detta. Själv tänker jag skriva till PLAN-Norge och ifrågasätta artisten Timbuktus projekt via PLAN-Norge. Då jag har fadderbarn via norska PLAN så tänker jag inte fortsätta med det om organisationen utan kritisk granskning arbetar med artister som Timbuktu. Det får bli mitt bidrag. Carina, tack för att du kämpar på och indirekt gör att jag också orkar. Hälsning A. p.s. mitt fadderbarn hjälper jag på annat sätt så klart....om jag väljer att gå ur som bidragsgivare.

    SvaraRadera
  4. Inte dåligt anonym, då känner jag mig inte lika ensam i kampen mot de döva norska mediaöronen! Vi kämpar får hålla ihop!
    Och Lars, jag skulle aldrig gå på en fest som mobbar ut andra, så Nobel skulle jag nobba. Men din tanke värmer gott!

    SvaraRadera