söndag 29 december 2013

Hotet kommer från svenska myndigheters maktklättrare.

Svensk Jakt publicerar idag Mats S Johanssons brutala sågning av de autokratiska EU-politrukerna och deras väldresserade svenska myndighetspampar. Bilden visar  Naturskyddsföreningens ordförande, den hämningslöse maktstrebern Mikael Karlsson.

Ni MÅSTE läsa - det är en realitet och en varning för det faktiska hotet från diktaturkramarna:

-"När blev demokratin ett hot mot vår miljö?

Sverige är det EU-land som har störst och mest unika naturvärden. De har tillkommit genom demokratiska beslut i ett demokratiskt samhälle. 

Dessa värden är Naturskyddsföreningens ordförande beredd att ersätta med ett system byggt på kapitalets kortsiktiga vinstintressen. 

----

Vad är det som gör att det system som varit förutsättningen för att Sverige idag är ett föregångsland i naturvårdsfrågor helt plötsligt definieras som ett hot mot den samma naturen?Varför skulle de som verkligen lever med, av och nära naturen utgöra ett hot mot den samma?"

Ny myndighet för hälso- och vårdinfrastruktur bildas nu 2014.  

Två frågor:Behöver Sverige en ny övermäktig myndighet????? Ger svenska skattemedel verkligen så mycket i överskott. My God.

4 kommentarer:

  1. Det finns tillfällen när en gryende förhoppning kittlar till i ens undermedvetna. Att nu kan det väl ändå inte bli mycket värre. Sen läser man sånt här. Då inser man än en gång att vansinnet i sverige är som ett svart hål, det tar aldrig slut. Inte utan att större delen av det svenska folket vaknar upp och fattar vart vi är på väg.Det måste finnas en liten klick, (för många, ändå), människor på fel plats i livet som då har tagit sej mandat att bestämma över en överväldigande majoritet. Denna lilla klick har tydligen gett sej fasicken på att köra sverige i botten så pass att vi aldrig reser oss igen. Några andra slutsatser kan man faktiskt inte dra när man ser deras gärningar och visioner.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Skrämmande. Men som vanligt blir jag mest helt uppgiven på de svenska fackeltågsmanifesterarna. Demokratin är så skör, det behövs bara en eller två köpta Mikael Karlsson med egen agenda, så rasar bygget. Och svenskarna zzzzzzzzzzzzzzzzzzZzz märkte ingenting. Vad är det för fel på dom???

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ack om jag kunde svara på det. Alla jag pratar med, kända som okända sympatiserar med SD:s politik. Allt för ofta utan att inse det. Några menade att de, SD, har ju ingen riktig politik. SD måste nog snart börja försöka föra ut sin politik på ett eller annat sätt till allmänheten, eller så vete fan vad som händer.Jag å min sida närmast bönar och ber att de själv ska ta reda på hur det förhåller sej med SD:s politik och vad de egentligen står för. När man något senare frågar om de har gjort det blir svaret så gott som alltid att det är jobbigt, de har inte haft tid etc. Några har fallit för propagandan som trummas in i oss varje vaken minut, ungefär. Det hjälper oftast inte att tala om för dessa personer att precis alla nyheter måste numera dubbelkollas. Men ytterst få gitter. För alla dessa gäller att det som skrivs i tidningen och sägs på radio och TV kan väl inte vara annat än sant. Hjärntvätten är närmast total. Inte ens när jag kan påvisa tokigheterna och lögnerna reagerar man. Det blir så jobbigt och man reagerar hellre med aggressivitet mot budbäraren. Jag säger som du, Carina, vad är det för fel på dom?? Vanliga hyggliga människor, men i sin gärning och framtoning, ack så troskyldiga och naiva inför politik och överhöghet. De vägrar lyfta blicken från vardagens små bekymmer och dränker in sej i medias, främst TV-programmens bekymmersfria opium för folket. Ken Ring var ju så snäll och god i sitt framträdande i "Så mycket bättre", t.ex. Det blir ju lättast så. No worries. Man suckar och svettas och vet inte riktigt hur man ska tackla det hela. En rejäl lusing vore kanske en lösning. Men så gör man bara inte och det hade nog inte hjälpt. Numera springer jag inte så fort, så jag hade väl fått sjufalt tillbaks.

      Skogis.

      Radera
  3. Du säger en bra sak Skogis, de gitter inte, har inte "tid". Allt handlar om prioriteringar, och svenska folket prioriterar av någon obegriplighet, bonde söker fru, framför sina, barnens och landets väl och ve. Och det gör mig helt förlamad av vrede.

    SvaraRadera