söndag 22 december 2013

Hederligheten dog i Kärrtorp idag. Aldrig har så många demonstrerat utan att egentligen fatta vad de ställer sig bakom!

Lyssna på Brita Svensson i ex-pressen. En journalist som ser hela bilden, och inte har så  pissdåligt omdöme som Löfvén, Ullenhag och talmannen, att hon "godhetsminglar" framför pressen och TV-kamerorna. Ikväll är Brita Svensson en av få vinnare, men en förtvivlad vinnare. Precis som vi andra fredsälskare:

-"Aggressiva utfall från scenen, sånger om "Jimmie Åkesson - skicka grisen till slakt" och långa tal om helt andra politiska frågor fick mig till slut att förstå att jag inte alls, som jag trott, var på en antinazistisk demonstration, utan på ett vänstermöte med extrema inslag. 15 000 av demonstrationsdeltagarna droppade av, kvar var 1000 frälsta med knytnävarna i luften.

Jag tror det var den största politiska och medmänskliga miss jag någonsin sett någon göra."

Politikerpacket och medierna - 0.  Jimmie Åkesson, SD och sanningssajterna  - 100000. 

svd hoppas att hatet i Kärrtorp blir en folkrörelse. De har mist förståndet.

3 kommentarer:

  1. Jag har läst, Brita Svensson är den enda som sagt sanningen om vad som hände i Kärrtorp. Först de goda som talade för sitt, sen kom de
    onda hatarna och spydde galla.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag brukar kalla dem för de förment goda för att de i sin iver att framstå som goda skapar ett rent helvete för andra människor som de har som uppgift att representera.

      Radera
  2. Tyvärr är det nog så att de som borde veta, och kanske innerst inne vet, har mist sitt omdöme, sitt sunda förnuft. Idag är det konsensus och att följa efter vad som för dagen bestäms av media och övriga i etablissemanget. Det är djupt tragiskt i sej, men det som är är än mer skrämmande är att eftersom man då får tro att samma dåliga omdöme gäller för även alla andra beslut som tas i riksdagen eller dess "korridorer". Sprickan mellan folket och dess valda representanter blir allt bredare. Utom i de kretsar där dessa våra representanter verkar röra sej. Där slutes leden allt mer. Det som från början hände i Kärrtorp verkar ha många bottnar och den efterföljande demonstrationen är egentligen endast en stor skam för de som deltog. Tyvärr är ju den allmänna meningen och informationen att det var de goda som demonstrerade mot de onda. Sanningen är möjligen så illa att det egentligen utvecklade sej att bli tvärtom. Skam över dessa politiskt valda som så gärna lät sej luras.

    Skogis.

    SvaraRadera