måndag 23 december 2013
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Oskar sa: - "Denna blogg är en stilla oas för frihetstänkare." De vackra orden kom så nära min tanke om hur det ska kännas att vara här! Jag kontrollerar inte era kommentarer, gör det själva och ta ert ansvar enl svensk lag.
Nummer 4
SvaraRadera"Der Dicke"
Ja,djävlar vilka kolleger man har haft.
" kolleger " skulle det vara.
Måste nog hålla igen på alles imorgon.
Sedan fritt fram igen?
Skepparn
just klar med risgrynsgröten
......som blir ris á la Malta på annandagen?
SvaraRaderaSådana komplicerade matfrågor får jag passa vidare till min familj!
SvaraRaderaSmickrad om du trodde jag behärskar sådant.
Skepparn
Det fixar du lätt! Här är min favorit: dansk Risalamande
SvaraRadera6 portioner
Ingredienser
3 dl risengrød (kold)
2 dl piskefløde
1 tsk. Dansukker Vaniljesukker Fairtrade
50 g smuttede mandler (hakkede - gem evt. en helt til at gemme i risalamanden)
evt. lidt sukker
Tag en mandel fra og hak resten. Rør risengrød, vaniljesukker og de hakkede mandler sammen, smag til med sukker.
Fløden piskes og vendes forsigtigt i grøden. Opbevares i køleskab indtil servering. Serveres med kirsebærsauce eller syltetøj.
Tack!
SvaraRaderaVi ligger redan ett recept efter...
Det här floede
Var det det som kallades kone för i tiden?
Nej,bara Maresoud öl än så länge
Skepparn