tisdag 10 december 2013

En relevant twitterfråga till expressen-agenterna idag:


Vad är skillnaden på Expressens åsiktsregistrering och Stasis? 


4 kommentarer:

  1. Vad var det nån skrev? "DDR upplöstes aldrig. Det flyttade bara norrut."

    SvaraRadera
  2. Åsiktsregistrering, om det har jag tidigare skrivit om idag, bla i Di, borttaget av moderator naturligtvis. Men det är just åsiktsregistrering det handlar om dessutom med besök från Aschberg o co till vissa hemadresser för att skrämma SD-sympatisörer. Är det så här det skall fungera i Sverige, då måste snart alla Svenskar med avvikande uppfattning beväpna sig för sitt eget försvar. Konstigt att ingen av de lagvigda går ut och fördömer denna åsiktsregistrering likt de gjorde när det gällde polisens sk romregister. Det har ju dessutom varit samma huvudnyhet i samtliga nyhetskanaler under dagen.

    Expo/AFA ligger som sagt bakom detta, Expressen betalar och får sälja mera lösnummer. Hoppas att någon tar tag i detta och utreder så sanningen om denna åsiktsregistrering kommer fram, det har ju varit mycket snack om detta tidigare, men nu är det kanske inte lika intressant. PK-Sverige förnekar sig inte, det är helt klart.

    Kalleman

    SvaraRadera
  3. Skillnaden är att Ministerium für Staatssicherheit var finansierad av Östtyska staten och Expressen av dig och mig. Köper vi inte dreten så går de under. Detta gäller också besök som genererar ett så kallat klick och som genererar annonsintäkter. Därför kör jag med Firefox med Adblock Plus, Flashblock, Ghostery, NoScript med flera och använder http://unvis.it/ före länkadress när jag länkar. (Troligen ser du Carina väldigt få spår av mig men Ghostery berättar att Google +1, Google Adsense, Google Analytics och Gravatar blockera ifrån att spåra mig.)

    SvaraRadera