måndag 4 november 2013

Mörkhyad invandrare dödade tre på den kapade bussen i Norge.




En desperat och knivbeväpnad man i 50-årsåldern har gripits.  Precis som  vid den dödliga busskapningen på samma sträcka 2003, så  är gärningsmannen invandrare.

Leif som var först framme vid den kapade bussen:-Det var omöjligt att få upp dörren, men så upptäckte vi en mörkhyad person som gick omkring inne i bussen. Vi trodde först att han försökte ta sig ut, men så såg vi att han gick runt med kniv, och förstod att situationen var en helt annan.

 Skandinavien efter mångkulturen- ett helvete på jorden.

3 kommentarer:

  1. Åter skördar mångkulturen i Norden sina offer..
    Denna gång tre oskyldiga som tvingas lämna jorden i förtid p.g.a en etnisk i c k e norsk..I lördags fick två svenskar uppleva samma hemska dåd,av en etnisk i c k e svensk !.Tidigare fredliga Norden påminner nu alltmer om de ociviliserade MENA-länderna..

    SvaraRadera
  2. Nu måste vi bara se till att det inte upprepas igen genom att ge multikultikramarna respass. Norge har kommit en bit på väg men vi har inte ens kommit ur startblocken. Eftersom jag hänger här och på andra liknande ställen så har jag helt klart för mig vad som försiggår. Men hur är det för de andra? Jag har noterat att båda aftontidningarna pixlat kongolesen så pass illa så att den uppmärksamme kunde fastställa hudfärg. Slarv, reträtt eller en patriot i det fördolda?

    SvaraRadera
  3. Helt bestialiska mord. "Alla människors lika värde" mantrat existerar inte.
    Så himla less på allt tjatande. Rena hjärntvätten av
    befolkningen och till vilken nytta? Jag hatar mobbare.

    SvaraRadera